Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μηνύματα αναγνωστών για το "Ο Ντούρος είχε κόσμο χωρίς τις ροτόντες"

EINAI POLLA TA LEFTA TOY ARH AN TA EPAIRNA EGW MEXRI KAI THN GYNAIKA MOY TOY DANEIZA!!!!!!!!
αναγνώστης

είναι μπόλικο το μαρούλι σου λεω...
αναγνώστης

ws antikimenikos kritis pou den anikw se kamia parataksi(kapoia fisika tha psifisw)k perasa k apo tis dio(tou kassavou tixaia k eida apo tin eisodo,ntourou logo tis doulias mou epesa panw k taleporithika)den eimai diorganotis ekdilosewn gia na pw noumera k den kserw an me ksegelasan ston kasabo oi rotontes alla i aisthisi tis sigkentrwseis tou kassabo itan safws mias poli megaliteris sigkentrosis..twra den nomizw oti oute oi sigkentroseis bgazoun dimarxo,oute pisteuw oti o kosmos einai probataki na trexei deksia aristera..eleos!!!!
αναγνώστης

Αναρωτέμαι πόσα σας πληρώνει ο Ντούρος για αυτήν την λάσπη... Και μετά δεν θέλει τη λασπη στο προσωπό του... χα χα χα!!! Ποιος ασχολείται μαζί του; Χθες ήμουν εκεί σαν απλός παρατηρητής όλου του προεκλογικού μπάχαλου που επικρατεί!!! Οι περισσότεροι ήταν κάτοικοι εκτός Αχαρνών!!! Ούτε Κασσαβό υποστηρίζω αλλά αν θέλουμε να συγκρίνουμε τις δυο συγκεντρώσεις έχω μόνο αυτό να πω στον κ. Ντούρο: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
ΥΓ: Βρε παιδιά σε αυτό το blog μη λαδώνεστε τόσο... το καλό του τόπου να κοιτάτε... αν βέβαια σας ενδιαφέρει... Δεν έπρεπε καν να αναρτήσετε αυτό. Ντροπή!!!
αναγνώστης

επιδει βρεθηκα και στις δυο σαν αναποφασιστος που ειμαι. αυτο λοιπον που ειδα οτι στου κασσαβου ειχα ενα τροπο να μετρησω τον κοσμο και ετσι μετρησα ροτοντες που ηταν 85 αρα απο 10 ατομα κ καθε μια μας κανει 850 ατομα και σιγουρα ηταν αλλα τοσα ορθια.οσο για τη συγκεντρωση του ντουρου σε ογκο εμοιζε με τους ορθιους μονο του κασσαβου δεν ηταν παραπανω. εσας λοιπον που σας καιει το ποσοι ηταν βγαλτε τα συμπερασματα σας και ψυφηστε οποιν θελετε αρκει να μην μετανιωσετε παλι οπως με την δημοτικη αρχη που υπαρχει τωρα
αναγνώστης

Σχολιο ΜΒ: Ειστε τυχεροί που το ΜΒ ειναι το μονο blog που σας δινει την ευκαιρια εντελως ανωνυμα να αναρτησετε αυτο που επιθυμειτε. Φυσικα και δεν υπαρχει λογος να συγκρινονται οι συγκεντρωσεις, εγκαινια κτλ αλλα πρωτα αλλες εφημεριδες προσπαθησαν να παραπλανηουν τον κοσμο με την συγκεντρωση Κασσαβου. Πολυ σωστα ειπε καποιος αναγνωστης πως απο τις συγκεντρωσεις δεν βγαινουν συμπερασματα. Παντως να ξερετε ενα και ειναι ξεκαθαρισμενο.
Οσον αφορα για τα λαδωματα μακρυα απο εμας...οι αποψεις που γραφονται εδω ειναι καθαρα του ΜΒ και δεν υποκινούνται απο κανεναν...Αλλοι εχουν μαθει ετσι γι' αυτο και ο τοπος γεμισε σκατα!

3 σχόλια:

  1. Επειδή βλέπω ένα άγχος με τις συγκεντρώσεις... καλά δεν αντιλαμβάνεστε ότι δεν παίζουν ρόλο; H' μήπως μετά θα διοικήσει καλύτερα όποιος ειχε κόσμο στη συγκέντρωση...
    Πάντως τα πραγματα εχουν ως εξής:
    Ο Κασσαβός έκανε συγκέντρωση σε ένα κτήμα... έξυπνη κίνηση γιατί στο κτήμα πηγαίνεις και για βόλτα... πας... πίνεις το ποτάκι σου ακούς και δύο υποσχέσεις, κάνεις και καμιά γνωριμία..
    Επίσης ο Κασσαβός, ως γνωστόν δεν έχει μαζέψει και τα καλύτερα παιδιά μαζί του.. είναι κατι παιδιά εκεί που με δυο τρείς απειλές μπορούν να μαζέψουν από τα καφενεία μπόλικο κόσμο.

    Οι υποστηρισκτές του Ντούρου είναι λίγο περισσότερο νοήμονες. Μπορούν να υποστηρίξουν και χωρίς να τρέχουν σε συγκεντρώσεις. Τον Ντούρο τον στηρίζεις, γιατί έχει ένα ψηφοδέλτιο που πραγματικά είναι η περιουσία του... το είπε και στην ομιλία του.

    Αν λοιπόν, οι νοήμονες αυτού του τόπου έχουν μεγαλύτερο ποσοστό, στον πληθυσμό, τότε η νίκη του ντούρου είναι βέβαιη.. αλλιώς να πάρουμε βαλίτσες για μετακόμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟς ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΟΛΑΓΝΕΙΑ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ¨?
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΘΑ
    ΘΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑς,
    ΤΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΡΜΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ
    ΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδέποτε η επιστημονική κατάρτιση ήταν συνηφασμένη με την ικανότητα διοίκησης. Άλλο η διοίκηση άλλο η επιστημονική κατάρτιση (χωρίς βεβαίως το ένα να αναιρεί το άλλο). Το Δημοτικό συμβούλιο και ο Δήμαρχος ασκούν διοίκηση δεν δίνουν εξετάσεις επάρκειας

    Κλασικό παράδειγμα είναι ο MDB στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΚΕΠΕΔΑ (ΚΕΔΑ, ΔΕΑΔΑ). Ο τύπος που κατάφερε να πτωχεύσει κοινωφελή επιχείρηση και ας τα ρίχνει στους άλλους.
    Η πτώχευση ήταν καθαρά θέμα στενοκεφαλιάς της διοίκησης και κακών νομικών επιλογών. Για να μην αναφερθώ στην παροιμιώδη συμπεριφορά του ατόμου αυτού. Για ρωτήστε τους υπαλλήλους στην ΚΕΔΑ πότε πέρασαν τελευταία φορά καλά με πτυχιούχο.

    Γι' αυτό χαλαρώστε λίγο με τα μεγάλα στανταρτ και τις υψηλές προδιαγραφές. Η Διοίκηση είναι πολύ διαφορετικό πράγμα και γι' αυτό ακριβώς δεν υπάρχει Πανεπιστήμιο πετυχημένων δημάρχων, βουλευτών, υπουργών ή πρωθυπουργών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή