Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών: Άξιο το ήθος των λασπολόγων

Υποψήφιος Δήμαρχος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΊΔΗΣ


ΑΞΙΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ
Άξιο το ήθος των λασπολόγων, Γκεμπελίσκων, κρατικοδίαιτων, διαδρομιστών, που επιθυμούν να ξανακάτσουν στο σβέρκο του Μενιδιάτικου λαού, με κάθε τρόπο.
Επιμένουν οι λασπολόγοι. Ξέρουν την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά την παραποιούν. Το ΠΑΣΟΚ και οι τρεις παρατάξεις τους - χωρίς να είναι αμέτοχες και οι υπόλοιπες- αφού δεν έχουν τίποτα να πουν για την πολιτική πτωχοκομείου, μιζέριας και εξαθλίωσης που υπερασπίζονται, γιατί είναι υπέρμαχοί της, γιατί την έχουν εφαρμόσει από διάφορες θέσεις ο καθένας τους και είναι υπόλογοι γι’ αυτό, καταφεύγουν σε κατασκευασμένες συκοφαντίες που «περπατούν» με τα πάντα πρόθυμα παπαγαλάκια τους. Από κοντά και οι εφημερίδες-διαφημιστικά τους έντυπα που ενώ πήραν απάντηση θεώρησαν σκόπιμο να μην την παρουσιάσουν, αλλά προτίμησαν να συνεχίσουν τις ‘φήμες’ ωσάν αθώες περιστερές. Έτσι με αυτόν τον τρόπο δείχνουν τις πραγματικές τους ευθύνες. Και μόνο ότι δεν δίνουν ευθέως το όνομα ή ψάχνοντας ως «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» να βρουν τις κόπιες από τις εκπομπές, συνεχίζουν απτόητοι.
Στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και τον υποψήφιο δήμαρχο της Βασίλη Τοπαλλιανίδη λάσπη δεν πιάνει, όση κι αν εκτοξεύουν όσοι ζουν στο βούρκο. Το αντίθετο μάλιστα θα τους πνίξει.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δηλώνει κατηγορηματικά προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει» ο λαός των Αχαρνών γνωρίζει πολύ καλά και στην κάλπη θα στείλει το μήνυμα που φοβούνται.
Το πλήρωμα του χρόνου θα στείλει πολλούς στα αζήτητα και στη χλεύη του λαού.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ μιλάει με την πολιτική της και υπερασπίζεται αξίες και όχι «τιμές» σε περίοδο εκπτώσεων και παρακμής.

Η Γραμματεία της
ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου