Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Διαφορά "ήθους" στην παράταξη του Σωτήρη Ντούρου

Με αφορφη το τελευταιο πολυ σπουδαίο δελτίο τυπου που εξεδωσε η παραταξη "Για την πόλη μας" δινει ενα τελος στα σεναρια επιστημονικης φαντασιας που βγάζουν τα γνωστά δημοσιογραφικα φερεφωνα οπως χαρακτηριστικα αναφερει στις εβδομαδιαιες εφημεριδες τους. Τα σεναρια συνεργασιας με τον υν Δημαρχο Παν. Φωτιαδη γινονται για να δημιουργησουν αρνητικες εντυπωσεις στον Μενιδιατικο λαο που στην πλειοψηφία του στηριζει και θελει την παραταξη του Σωτήρη Ντούρου. Κι οταν αναφερομαστε στον Μενιδιατικο Λαο εννουμε φυσικα και τον ποντιακο λαο που ίσως να μην πηρε αυτά που ηθελε απο τον σημερινο Δημαρχο κ. Φωτιαδη.

"Η δημαρχεία του (Φωτιαδη) στερήθηκε οράματος και στρατηγικής", "Κατά την γνώμη μας η διοίκηση Φωτιάδη θα κλείσει - και πρέπει να κλείσει- τον κύκλο της".
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ευφάνταστο σεναριογράφο και τον εργοδότη του πως το νέο επίπεδο πολιτικής που ευαγγελίζεται η παράταξη «Για την πόλη μας», βασίζεται στη λογική πως το να είσαι καυστικός απέναντι σε μια διοίκηση δε σημαίνει ότι πρέπει να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο.

Τα παραπανω λογια ανηκουν στο δελτιο τυπου της παραταξης γι΄αυτους που λενε πως ο Σωτηρης Ντουρος δεν ειναι καυστικος απεναντι στον Παν. Φωτιαδη. Απλα έχει "άλλο υφος"!
Αυτο ειναι το ηθος κυριε δημοσιογραφε, ηθος δεν ειναι ουτε οι "αρπαχτες", ηθος δεν ειναι ουτε η "κλοπη" υποψηφιων, ηθος δεν ειναι τα πρωτοσελιδά σου.

Και κρατηστε και αυτο:  Η μόνη συνεργασία που επιζητούμε είναι αυτή του Αχαρναϊκού Λαού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου