Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο ΣΕΒΑ για την αδυναμία πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών στον Ο.Α.Ε.Ε.

Σ.Ε.Β.Α.
Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών
Σωκράτους 303, Αχαρναί, Τ.Κ. 13674, Τηλ. 6937 898200 Fax. 210 2440517
Α.Φ.Μ. 999900807 Αριθμός Πρωτοδικείου Αθηνών 1407-75
E-mail: sebaharnon@yahoo.gr


ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ
Αχαρνές 01-10-2010
Αρ. πρωτοκόλλου 380
Τετρακόσιες και πλέον χιλιάδες οικογένειες, ασφαλισμένες στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και της μη θεώρησης στοιχείων, λόγω της αδυναμίας πληρωμής των εισφορών σε μία περίοδο που το μεροκάματο είναι δυσεύρετο για τους αυτοαπασχολούμενους και το λουκέτο «φυσική» κατάληξη για δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους.
Πάνω στα «ερείπια» ανθρώπινων ζωών που σαρώνονται από την καπιταλιστική κρίση και την «μνημονιακή» πολιτική της κυβέρνησης , οι κεφαλαιοκράτες χτίζουν τις νέες ευκαιρίες πλουτισμού και οι πολιτικοί υπηρέτες τους υπονομεύουν κάθε κοινωνικής πολιτικής, στο όνομα της «σωτηρίας της πατρίδος».
Ο ΣΕΒΑ δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι δεν πρόκειται να δεχτεί και να επιτρέψει την καταδικαστική απόφαση σε βάρος των εκατοντάδων μικρών ΕΒΕ της πόλης μας. Δεν θα επιτρέψει την καταδίκη και στέρηση οποιασδήποτε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Θεωρώντας ότι είναι δικαίωμα μας η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το κράτος πρέπει να την προσφέρει χωρίς να πληρώσουμε ξανά καλούμε όλους τους ιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΟΑΕΕ να βάλουν μπροστά στην σημερινή πραγματικότητα την ανθρώπινη αλλά και την επιστημονική τους αξιοπρέπεια.
Τους καλούμε παρά τα τυχόν προβλήματα να παρέχουν ιατρική περίθαλψη σε όλους τους εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες που έμειναν ανασφάλιστοι λόγω αδυναμίας τους να πληρώσουν.
Θεωρούμε ότι το ύψιστο για τους γιατρούς της πόλης μας είναι η ανθρώπινη υγεία πέρα από τα χρήματα.


ΥΓ παρακαλούμε απαντήστε μας για την διάθεση σας .


Με εκτίμηση στην επιστημονική σας ιδιότητα
Το Δ.Σ. του ΣΕΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου