Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστίες Σωτήρη Ντούρου για τα εγκαίνια- Οι τρεις προγραμματικοί άξονες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα, 4/10, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης ‘’ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ΄΄. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα μεταφέροντας σε όλους μήνυμα ελπίδας, ότι για την πόλη μας κάτι αλλάζει!

Ο κόσμος είχε κατακλύσει όλους τους δρόμους γύρω από το εκλογικό κέντρο θέλοντας να τονίσει με την παρουσία του την υποστήριξη του στην δημοτική παράταξη. Το κυριότερο όμως μήνυμα που μετέφεραν οι δημότες της πόλης μας σε αυτή στη συγκέντρωση, ήταν ότι η στήριξή τους, προκύπτει από καθαρά αντικειμενικά κριτήρια, όπως οι προγραμματικές μας θέσεις και το υψηλό επίπεδο στελεχών που απαρτίζει το ψηφοδέλτιο.

Στην ομιλία του ο Σωτήρης Ντούρος, τόνισε τους τρείς άξονες στους οποίους θα κινηθεί προγραμματικά η παράταξη μετά τις εκλογές:

Στην αντιμετώπιση της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης του Δήμου
• Στη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, μέσα από μέτρα τόνωσης της τοπικής αγοράς, μέτρα για την προσέλκυση επιχειρήσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
• Στην αλλαγή μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις της εικόνας της πόλης

Μετά την ομιλία, ο Σωτήρης Ντούρος και όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συζήτησαν με τον κόσμο, από όπου προέκυψε πραγματικά ότι η επόμενη μέρα είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας, πέρα από κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις.

Σημείωση: Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν από τη διακοπή της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου