Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα από Θανάση Δρακόπουλο της Νέας Δύναμης

 Η νεολαία αυτή τη φορά θα έχει τον πρώτο λόγο!
ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα περισσότερα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας είναι απόρροια της φύσης του πολιτικού μας συστήματος και των πολιτικών που εφαρμόστηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.
Έχουμε κουραστεί πια να ακούμε τα ίδια..και τα ίδια!!  Ενόψει των δημοτικών εκλογών παρουσιάζονται όλοι οι υποψήφιοι σαν σωτήρες, εκπρόσωποι του λαού κλπ. μπροστά σε σοβαρά και άλυτα επί χρόνια προβλήματα!
Το θέμα είναι αν έχουν την τέχνη να την κάνουν όπλο πολιτικής σε μια ειλικρινή προσπάθεια ανατροπής αυτής της κατάστασης.

Αλλά και αυτό δεν είναι αρκετό.  Θα πρέπει να επιλέξουν συνεργάτες τέτοιους, που στα χέρια τους αυτές οι αλήθειες θα γίνουν δύναμη που θα νικήσουν εμπόδια και αντιδράσεις.
Η προοδευτική αλλαγή σε αντιλήψεις, νοοτροπία και στόχους δεν μπορεί να προέλθει από πουθενά αλλού εκτός από τη Νεολαία.
Στόχος της «ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» ως ανεξάρτητη παράταξη, ήταν να έχει μαζί της συνεργάτες που στο σύνολό της θα απαρτίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους.
Γιατί οι νέοι, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των ζωντανών κυττάρων στη ζωή και λειτουργία μιας πόλης.
Δεν υιοθετούμε την άποψη και στάση ζωής που υποβάλλει σιωπηρά και αδιαπραγμάτευτα το κυρίαρχο πρότυπο του σημερινού συμβιβασμένου μέσου πολίτη.
Ως νέα Δημοτική Αρχή δεν ισχυριζόμαστε ότι θα επιλύσουμε όλα τα προβλήματα την επομένη των εκλογών με ένα μαγικό ραβδί!!  Μπορούμε όμως να σας υποσχεθούμε ότι κοιτάμε μπροστά, μαθαίνοντας από τα λάθη των άλλων και δουλεύουμε ομαδικά για να δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας αυτό που τους αξίζει, ποιότητα στη ζωή!


Πέρα από τους προβληματισμούς σας, τις ιδέες σας, την κριτική σας, ζητάμε τη συμμετοχή σας στη νεολαία μας!
Μαζί μπορούμε να παλέψουμε για να τ’ αλλάξουμε όλα!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ &ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ»        Του Παναγιώτη Γρηγοριάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου