Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αέρας αισιοδοξίας για τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη

Άρχισε να πνέει ο αέρας της νίκης!

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Παρουσία δυόμισι χιλιάδων δημοτών, απ’όλα τα μέρη του νέου Δήμου, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010, στις 7.00 το απόγευμα.
Μπροστά στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται Αριστοτέλους 199 στις Αχαρνές, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, σε μία πρωτοφανή συγκέντρωση, με παλμό και δυναμική, τιμώντας με την παρουσία τους τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Γρηγοριάδη.
Την ευλογία του έδωσε ο πατήρ Γρηγόριος του Ι.Ν. Παναγίας Σουμελά, ευχόμενος καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο καθώς και στους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του.
Φανερά συγκινημένος ο Π. Γρηγοριάδης από την μεγαλειώδη συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμά του αυτό, μετά τον αγιασμό, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του συνδυασμού του την επομένη των εκλογών και στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει σαν Δήμαρχος.

Για μήνυμα νίκης και αλλαγή σελίδας στο δήμο έκανε λόγο στη ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Ανεβαίνοντας στο βήμα μίλησε για το «κατεστημένο» στον δήμο που ότι είχε να δώσει έδωσε, έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να δώσει την θέση του σε κάτι νέο λέγοντας πως οι πολίτες θα επιλέξουν ποιόν θέλουν να διαχειριστεί το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας. Τόνισε δε, πως προτεραιότητα είναι η καθημερινότητα του δημότη, αφού όπως είπε ακόμη δεν καταφέραμε σαν κοινωνία να λύσουμε βασικά ζητήματα όπως η καθαριότητα, η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και γενικά να ανεβάσουμε το βοιωτικό επίπεδο της πόλης μας κλπ.

Παίρνοντας το δήμο είπε, ότι το πρώτο που θα κάνει είναι να καθαρίσει την πόλη από τη βία και τα ναρκωτικά. Επίσης, να ασχοληθεί με την επέκταση του σχεδίου πόλης για την προστασία του πολίτη από την ομηρία του Αυθαίρετου και των Προστίμων, δεσμεύτηκε να κατασκευάσει 5 νέους Παιδικούς Σταθμούς με χρήματα και προσφορές ιδιωτών, χωρίς να χρεωθεί ο Δήμος ούτε ένα ευρώ! Να δημιουργήσει παιδικές χαρές, και γενικότερα να ασχοληθεί με την περιβαλλοντική ανάπτυξη, την αναβάθμιση των κτιρίων, τις νέες μορφές ενέργειας κλπ. Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και υποσχέθηκε στήριξη στους καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς.
Επειδή η αγάπη και η πίστη του στη νέα γενιά είναι γνωστή, δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους, για την αξιοποίηση και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών τους αλλά και την ταυτόχρονη διεκδίκηση νέων.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα ότι το έργο και η αποστολή μας κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Αλλά με τη δική σας δύναμη είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε διότι έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, έχουμε τη θέληση! Για να οδηγήσουμε τον τόπο μας μπροστά.» Υπογράμμισε ότι, στόχος της προσπάθειάς του είναι: «Να δημιουργήσουμε μια πόλη Πρότυπο» όπου θα είναι «Πρώτα ο Πολίτης της Πόλης μας» έναν διευρυμένο Δήμο αντάξιο της ιστορίας του.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Θέμης Οικονόμου ο οποίος αφού πρώτα συγχάρηκε τον Π. Γρηγοριάδη τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα του στηρίζοντάς τον σ΄αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάνει. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, Χάρης Δαμάσκος, ο Γιώργος Φυτάς, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι κι εκείνοι με τη σειρά τους δεν παρέλειψαν να τον συγχαρούν για το έργο που έχει προσφέρει μέχρι τώρα ως Αντινομάρχης, λύνοντας καθημερινά διάφορα προβλήματα των πολιτών.

Μαζί μεταξύ άλλων ήταν επίσης, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, Ευρώπη Κοσμίδη, ο Κώστας Πανουσόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, ο Γιάννης Αστάρης πρόεδρος της Τ.Ο. Αχαρνών, ο Εισαγγελέας Νικόλαος Καρπέτας, ο πάτερ Συμεών από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Κανάλας, κ.α.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα ονόματα των 82 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξής του, μια ισχυρή ομάδα νέων ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν την τοπική κοινωνία, γεμάτα όρεξη και πάθος για δουλειά, καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά, τα οποία υπηρετούν κοινές αρχές και αξίες. Μια ομάδα ανδρών και γυναικών με όραμα, που από αύριο θα βρεθεί και επίσημα έξω στον κόσμο. Κοντά στον πολίτη και στα προβλήματά του.

Παρόλο που η Παρασκευή ήταν μία εργάσιμη ημέρα και τα καταστήματα ήταν ανοικτά την ώρα της συγκέντρωσης, η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ήταν πρωτοφανής, ανταποδίδοντας έτσι την αγάπη τους στον Παναγιώτη Γρηγοριάδη, ο οποίος για μια ακόμη φορά έδειξε το ήθος που τον διακρίνει που αν και η προσέλευση του κόσμου αποδεδειγμένα ήταν η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί σε προεκλογική συγκέντρωση στις Αχαρνές, ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν θέλησε να κλείσει το δρόμο, δείχνοντας έτσι το σεβασμό που τρέφει στους πολίτες.
Όλη αυτή η αγάπη του κόσμου αποδεικνύει την υπεροχή του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» και του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Γρηγοριάδη ως επόμενη Δημοτική Αρχή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ &ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» Του Παναγιώτη Γρηγοριάδη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΑΝ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (δελτίο τύπου)
Οι συνεργάτες μου και εγώ, ευχαριστούμε τους πολυάριθμους φίλους της δημοτικής μας παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» που μας τίμησαν και παρευρέθηκαν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας.

Οι παροτρύνσεις, ο ενθουσιασμός και η εμπιστοσύνη τους μας όπλισαν με δύναμη και αισιοδοξία.
Δύναμη και αισιοδοξία, που βεβαιώνουν ότι θα ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις αυξημένες και ιδιαίτερες απαιτήσεις και προκλήσεις των καιρών.
Γέμισαν όμως και την ψυχή μας με το υψηλό αίσθημα της ευθύνης που αναλαμβάνουμε.
Την ευθύνη να μην επιτρέψουμε πισωγύρισμα στην πορεία της ανάπτυξης και της προόδου της Πόλης μας.
Η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» της συμμετοχής, της αλληλεγγύης και της διαφάνειας έχει μία και μόνη προοπτική: ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

Το μέλλον είναι στα χέρια όλων μας.

Με εκτίμηση,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου