Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα του υποψήφιου περιφ/κού συμβούλου Μάνου Καβαρνού

Φίλες & φίλοι της Ανατολικής Αττικής,
Αναμφισβήτητα η Αττική αλλάζει καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια. Από τις εκατόν τριάντα χιλιάδες πληθυσμό που είχε στις αρχές του εικοστού αιώνα, έφτασε σήμερα να υπερβαίνει τα τέσσερα εκατομμύρια κατοίκους. Η εκρηκτική αυτή ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε δυστυχώς χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο.
Οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής ζουν σε μια προικισμένη και όμορφη περιοχή, η οποία ωστόσο στερείται βασικών υποδομών που είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν από σήμερα κιόλας! Το αποχετευτικό, οι ελλιπείς αθλητικές εγκαταστάσεις, η άναρχη δόμηση, η έλλειψη νοσοκομείου και οι ανεπαρκείς συγκοινωνίες αποτελούν καθημερινό βάσανο για τον πολίτη της περιοχής μας. Η σχεδιαζόμενη δημιουργία ΧΥΤΑ θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ζωή μας.

Σε όλη αυτή τη συνεχώς εξελισσόμενη και μεταβαλλόμενη κατάσταση, με τα διογκούμενα προβλήματα και τις αυξανόμενες ανάγκες όλων μας, μπορώ και θέλω να προσφέρω στην Ανατολική Αττική και στους πολίτες της.
Με τις γνώσεις, την επαγγελματική μου ιδιότητα και εμπειρία ως οικονομολόγος και στέλεχος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ), είμαι σε θέση να προσφέρω δημιουργικά μέσω συντονισμένων προτάσεων και δράσεων σε κρίσιμα ζητήματα, όπως μεταξύ άλλων:
την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας
• τη στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας
• την καταπολέμηση της ανεργίας

Πάμε Μπροστά με συνέπεια και διάθεση για προσφορά στην κοινωνία

Μάνος Καβαρνός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Ανατολικής Αττικής
• Οικονομολόγος
• Στέλεχος Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ)
• Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου