Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Δεν στηρίζει τους συμβασιούχους ο Φωτιάδης

Και η κοροϋδία έγινε απειλή. 18/10/2010 δημαρχείο Αχαρνών.Μετά το τέλος της συνέλευσης παρουσίας μονίμων, συμβασιούχων και αορίστου χρόνου για την διευθέτηση των πληρωμών τους. Αποφασίστηκε απο τον δήμαρχο και το συμβούλιο του να πληρωθούν οι μόνιμοι και οι αορίστου, αφήνοντας τους συμβασιούχους απ'έξω με δήλωση του δημάρχου ότι δεν θέλει την ψήφο αυτών και έτσι δεν χρειάζεται να τους πληρώσει. Προς απάντηση αυτού αποφασίστηκε απο τους συμβασιούχους με την στήριξη και του συλλόγου εργαζομένων να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Σε αυτό η πολιτική αρχή του δήμου Αχαρνών απείλησε με απολύσεις αν αντιδράσουν. Δυστυχώς γι' αυτούς είναι ανεφαίρετο δικαίωμα κάθε εργαζόμενο με σύμβαση υπογεγραμμένη να διεκδικεί τα κεκτημένα του με επίσχεση εργασίας. Ώς που θα φτάσει η κατάντια αυτού που θέλει να επανεκλεγεί ως Δήμαρχος ; και εκτός αυτού που ήταν η πρόεδρος των παιδικών σταθμών να υπερασπιστεί τους εργαζομένους της που τους φορτώνει μόνο με ευθύνη απέναντι σε υπεράριθμες τάξεις, οι οποίοι πνίγονται στο δίκιο τους και σπάνε τα νεύρα τους να καταλάβουν τι αλλο πρέπει να κάνουν για να πληρωθούν.

Μύνημα Αναγνώστη

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ACHARNEWS ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 1/1/2011 ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ.ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΤΤΤΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συμβασιούχοι στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αχαρνών, μετά απο είκοσι ακόμη μέρες απογοϋτευσης, αφότου έγινε η συνέλευση στο δημαρχείο και αφού δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 3 μηνών και κάτι, αφήνοντας πίσω τους συναδέλφους τους να αντιμετωπίσουν τα χειρότερα πιά, αφού καλούνται με ελάχιστο εργατικό δυναμικό 4-5 ατομα σε κάθε παιδικό να απασχολήσουν,διαπαιδαγωγήσουν και να προστατέψουν την υγεία ,ψυχική, σωματική και πνευματική 140-160 παιδιών σε κάθε παιδικό,με υπεράριθμα τμήματα ,ακόμα και στα πιο μικρά. Φυσικά η ευθύνη για ότι συμβεί στις τάξεις "κόλαση" θα πρέπει οι γονείς και οι πολίτες να την αναζητήσουν στους ανωτέρους και όχι στους δυστυχείς παιδαγωγούς και δυευθύντριες των παιδικών σταθμών. Ο δήμαρχος και η πρόεδρος των παιδικών σταθμών ας ταρακουνηθούν επιτέλους και ας αρχίσουν να κοιτούν γύρω τους. Καλη επιτυχία στους συμβασιούχους. Εκεί φτάσαμε δυστυχώς. Να αποθέτουν οι εργαζόμενοι την πληρωμή τους στην τύχη. Αυτά τα λίγα ενώψι εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή