Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο φόβος της εγκληματικότητας και της βίας κυριεύει την Πόλη μας

Ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συμπολιτών μας έχει προσωπική εμπειρία από την αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας στην Πόλη μας. Όλοι πλέον νοιώθουμε το φόβο να μας κυριεύει, καθώς ζούμε σε γειτονιές από λίγο έως και εντελώς ανασφαλείς και αυτό δεν είναι καθόλου καλός οιωνός. Οι επιπτώσεις στη ζωή μας τείνουν να είναι βαριές και οι φοβικές στρεβλώσεις στην ανατροφή των παιδιών μας σοβαρότατες. Καλές είναι οι κοινωνικές αναλύσεις και οι ευαισθησίες, αλλά το κράτος και εν γένει ο Δήμος μας έχει την υποχρέωση να περιφρουρεί και να προστατεύει την ζωή (και τον τρόπο ζωής) και την περιουσία των πολιτών του, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των φιλήσυχων μεταναστών.
Όπως ξέρουμε, τα αίτια είναι πολλά και κάποια από αυτά οφείλονται στις κοινωνικές ανισότητες και αδικίες, υπάρχουν σοβαροί πολιτικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί λόγοι που οδηγούν στη βία.
Ο πολίτης όμως, περιμένει να δει πράξεις και η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» μπορεί!
Πρέπει να καταβληθούν συντονισμένες προσπάθειες για να μειωθεί η ανεργία, κυρίως των νέων ανθρώπων, να αυξηθεί το βιοτικό και το εκπαιδευτικό επίπεδο των πολιτών μας, να δοθούν ευκαιρίες στους νέους και να διασφαλισθούν τα μέσα για την επίτευξή τους, να επαναπροσδιορισθούν οι στόχοι της νέας γενιάς, να αμβλυνθούν οι ανισότητες.
Για τους λόγους αυτούς, προτεραιότητά μας θα είναι, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας Πόλης πρότυπο, ώστε όλοι οι πολίτες να αισθανόμαστε ασφαλείς.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ &ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Τηλ: 6980182938 E-mail: athdrakopoulos@gmail.com
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» Του Παναγιώτη Γρηγοριάδη

Σχολιο ΜΒ: Εναι γεγονος πως οποιος και να ειναι ο αυριανος δημαρχος Αχαρνων θα πρεπει να δωσει μεγαλη βαση στην ασφαλεια του πολιτη. Μακρυα απο κομματικες ή αλλες αντιπαραθεσεις η σωστη ασφαλεια του πολιτη των Αχαρνων θα βελτιωσει παραλληλα την ποιοτητα ζωης του κατι που το εχουμε αναγκη ολοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου