Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η ομιλία του Σωτήρη Ντούρου στα χθεσινά εγκαίνια

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πόλη μας, περνάμε καλές αλλά και δύσκολές στιγμές.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, με τη δική σας παρουσία αυτές οι στιγμές είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ για μένα , γιατί με γεμίζετε με δύναμη
ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ για όλους τους συνεργάτες της παράταξής μας, γιατί τους λέτε ξεκάθαρα να συνεχίσουν την προσπάθεια για αυτή την πόλη.
Είμαι βέβαιος ότι σήμερα φώτισε δυνατά ο φάρος της ελπίδας για να γίνει η πόλη μας καλύτερη, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί,
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΜΕ!Δεν θα σας κουράσω… άλλωστε σήμερα δεν είναι απλά μια μέρα εγκαινίων. Είναι μέρα συμβολική, καθώς συζητούμε πάλι για την πόλη μας και δίνουμε τα χέρια σε μια προσπάθεια αλλαγής. Είναι μέρα δική σας.
Η παράταξη Για την Πόλη μας, γεννήθηκε μέσα από μια ομάδα συμπολιτών μας, πολλούς από τους οποίους βλέπω εδώ σήμερα, ακούραστους συνεχιστές της προσπάθειας.
Ήταν αυτοί οι άνθρωποι, που απλά μετέφεραν το μήνυμα που ακούγεται παντού, το μήνυμα ΟΛΩΝ ΜΑΣ..
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ… ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ … να βάλουμε την πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης,
να κάνουμε τις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες

ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ. Σας είπα πριν, ότι ο φάρος της ελπίδας έχει φωτίσει.
Θα φτάσουμε ως εκεί, που η ελπίδα θα γίνει πραγματικότητα μέσα από ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, που αξιοποιεί τις δυνατότητες της πόλης και τα πολλά της πλεονεκτήματα. Δεν θέλουμε να είμαστε απλοί διαχειριστές μιας μίζερης εικόνας όπως η σημερινή. Απαιτούμε από τους ίδιους μας τους εαυτούς, εμείς που ζητάμε τη δική σας στήριξη, να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, για να μπει ο τόπος μας σε πορεία ανόδου.
Το βλέπετε ξεκάθαρα.. το διαβάζετε…. Είμαστε παράταξη αρχών, ΠΑΡΑΤΑΞΗ θέσεων & προγράμματος.. αντιπαλευόμαστε τα προβλήματα της πόλης και μόνο αυτά..στοχεύουμε συνολικά στην αναβάθμιση της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, για να γίνει η καθημερινότητα μας καλύτερη. Σε αυτή την ξεκάθαρη προσπάθεια που κάνουμε θα ακούσετε πολλά. ΠΟΛΛΑ, από εκείνους που δεν αντέχουν στην ιδέα ότι ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ, δεν υποκύψαμε σε εκβιασμούς, που ήθελαν να φορτώσουν στην πλάτη των δημοτών, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΑΤΗ, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Συνεχίζουμε, πάνω σε σταθερές ράγες… γιατί το μοναδικό και πιο δυνατό μας όπλο είναι το πρόγραμμά μας.
Ένα πρόγραμμα το οποίο βασίζεται σε ΤΡΕΙΣ κύριους άξονες:
ΠΡΩΤΟΝ στην αντιμετώπιση της δύσχερούς οικονομικής κατάστασης του Δήμου, την οποία όλοι γνωρίζετε .
ΔΕΥΤΕΡΟΝ στη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, μέσα από μέτρα τόνωση της τοπικής αγοράς, μέτρα για την προσέλκυση επιχειρήσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Γιατί αυτή την εποχή πρέπει να συμβάλλλουμε στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλους μας.
ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ, μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις στην πόλη για να αλλάξει η εικόνα της.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ, αναφερόμενος ίσως στην πιο σημαντική περιουσία αυτής της παράταξης. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ, στους συνυποψηφίους της παράταξής μας, όλους αυτούς τους ανθρώπους που ενώνουμε τις δυνάμεις, δημιουργώντας το ψηφοδέλτιο της ελπίδας. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ… το ΒΛΕΠΕΤΕ, διαβάζοντας τα ονόματά τους και τα βιογραφικά τους. ΕΙΝΑΙ το καλύτερο ψηφοδέλτιο ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ για την πόλη μας.

Αυτό το ψηφοδέλτιο κάνει την ελπίδα να στηρίζεται σε γερές βάσεις, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, Έρχομαι σε σας, να σφίξω το χέρι όλων σας να συζητήσουμε για την πόλη μας.
Αυτήν την πόλη ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΜΕ και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το πετύχουμε!!
Σας ευχαριστώ… σας ευχαριστούμε…

1 σχόλιο:

  1. ειχαμε χρονια να ακουσουμε σε τοσο λιγες λεξεις
    τοσα νοηματα και να δουμε περισσια ελπιδα.

    ΕΥΓΕ κε Ντουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή