Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - Τεκμηριωμένες προτάσεις για αντιπλημμυρικά-περιβάλλον-επιχειρηματικότητα

Πρόγραμμα με ολοκληρωμένες προτάσεις  απο την παράταξη "Για την πόλη μας" του Σωτήρη Ντούρου.
Αν μη τι άλλο τα στελέχη της παράταξης προτείνουν λύσεις εφικτές και πολύ συγκεκριμένες στους πολίτες των Αχαρνών μακρυά από γενικότητες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Δείτε τις προτάσεις:

Αντιπλημμυρική θωράκιση:


Περιβάλλον:

Στήριξη της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας:

Περιμένουμε και από τις άλλες παρατάξεις να προτείνουν συγκεκριμένα πράγματα, τεκμηριωμένα που θα εξασφάλίσουν την βιώσιμη ανάπτυξη της πόλη μας. Οχι άλλες γενικότητες.

3 σχόλια:

  1. χθες έμαθα για 2 "δημοσκοπήσεις" με αντιφατικά αποτελέσματα οι οποίες όπως ερμηνευτούν δείχνουν διαφορετικά πράγματα . η πρώτη έδινε 1ο κασσαβο 2ο φωτιαδη 3ο ντουρο , η δεύτερη 1ο φωτιαδη 2ο ντουρο 3ο κασσαβο . τα δικά μου συμπεράσματα είναι ότι είτε οι δημοσκοπήσεις είναι μουφα είτε η απόσταση των τριών είναι μικρή κ ότι είναι οι 3 σοβαροί διεκδικητές της δημαρχίας .κ κάτι ακόμα , ο κασσαβος ντουρεψε κ ο ντουρος παραστρογγύλεψε ,προφανώς πολλά τα προεκλογικά τραπεζώματα ενώ ο Θέμης μοντελάκι . αλλά είδα κ πολλά νέα παιδιά του ντουρου τετράπαχα!!!!!!ελπίζω να μην υπάρχει κ η ίδια όρεξη για το άδειο ταμείο του δήμου μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χθες έμαθα για 2 "δημοσκοπήσεις" με αντιφατικά αποτελέσματα οι οποίες όπως ερμηνευτούν δείχνουν διαφορετικά πράγματα . η πρώτη έδινε 1ο κασσαβο 2ο φωτιαδη 3ο ντουρο , η δεύτερη 1ο φωτιαδη 2ο ντουρο 3ο κασσαβο . τα δικά μου συμπεράσματα είναι ότι είτε οι δημοσκοπήσεις είναι μουφα είτε η απόσταση των τριών είναι μικρή κ ότι είναι οι 3 σοβαροί διεκδικητές της δημαρχίας .κ κάτι ακόμα , ο κασσαβος ντουρεψε κ ο ντουρος παραστρογγύλεψε ,προφανώς πολλά τα προεκλογικά τραπεζώματα ενώ ο Θέμης μοντελάκι . αλλά είδα κ πολλά νέα παιδιά του ντουρου τετράπαχα!!!!!!ελπίζω να μην υπάρχει κ η ίδια όρεξη για το άδειο ταμείο του δήμου μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opou laloun poli kokori argi na ximerosi .sas leo lipon dite ti tha gini .grigoriadis protos kai meta ntoyros kai meta kasavos kai meta fotiadis k.l.p.

    ΑπάντησηΔιαγραφή