Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σοβαρά ερωτήματα αναγνωστών (δημοτών) προς τον κ. Γιάννη Κασσαβό

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε λάβει κάποια emails σχετικά με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Κασσαβό. Τα θέτουμε υπόψην του, ώστε οι αναγνώστες του ΜΒ να λάβουν γνώση λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
Κ. Κασσαβε, μας ρωτούν για το πτυχίο σας.
Εχουμε λάβει διάφορα emails από δημότες της πόλης οι οποίοι μας ρωτούν πότε και από που ο κος Κασσαβός... 
 έγινε περιβαλλοντολόγος!
Συγκεκριμένα ο κος Κασσαβός, στο προσωπικό του site αναφέρει στο βιογραφικό του ότι είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εμείς μπήκαμεστο site του συγκεκριμένου πανεπιστημίου και τέτοιο τμήμα δεν βρήκαμε!
Υπάρχει ένα μόνο ένα παρόμοιο τμήμα Προγράμματος Σπουδών Επιλογής τα λεγόμενα Π.Σ.Ε. Πότε σπούδασε, αν παρακολουθούσε μαθήματα, ή αν έγιναν όλα εξ' αποστάσεως.
Εν πάσει περιπτώσει, για να λυθούν οι απορίες μεταφέρουμε ένα ακόμα ερώτημα αναγνωστών.

Αν δηλαδή ο κος Κασσαβός μετά τις σπουδές του, μπορεί να εκπονήσει περιβαλλοντικές μελέτες και έχει πτυχίο στην κατηγορία μελετών 27 (Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων).

Και τέλος μας ρωτούν κ. Κασσαβέ, αν είστε υπάλλλος του ΟΑΣΑ ή του Δήμου Ανω Λιοσίων και αν παρευρίσκεστε στην εργασία σας!
Αναμένουμε τις απαντήσεις προς εημέρωση των δημοτών!

3 σχόλια:

  1. Για να τεθεί σωστά το ερώτημα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι:

    Αν είναι υπάλληλος Δημόσιου Οργανισμού όπως είναι ο ΟΑΣΑ ή κάποιου ΟΤΑ, δεν μπορεί να κατέχει μελετητικό πτυχίο 27, διότι απαγορεύεται από το νόμο. Έχει όμως τη δυνατότητα να εκπονεί περιβαλλοντικές Μελέτες για τον Οργανισμό ή τον ΟΤΑ στον οποίο ανήκει, όπως έχει το δικαίωμα να εκπονεί μελέτες και κάθε επιστήμονας άλλων ειδικοτήτων που ανήκει στο στενό ή ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, φυσικά για το φορέα στον οποίο είναι υπάλληλος.

    Συνεπώς το ερώτημα θα έπρεπε να τεθεί ως εξής:
    Ως Υπάλληλος του συγκεκριμένου Οργανισμού ή ΟΤΑ έχει εκπονήσει κάποια ή κάποιες ΜΠΕ ή ετεροαπασχολείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α!ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ Κ.ΝΤΟΥΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PAVIA ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΗΣ ΠΤΥΧΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ 1 ΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή