Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ένα δελτίο τύπου που λέει "πολλα". Η παράταξη "Για την πόλη μας" δίνει απαντήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάτι αλλάζει στην πόλη μας.
Αγαπητοί συμπολίτες των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προσπάθεια για να φέρουμε την ελπίδα στον τόπο μας, κάναμε σαφές προς όλους ότι ως δημοτική παράταξη θα έχουμε αρχές απαρέγκλιτες ως προς το ύφος, το ήθος, το επίπεδο και την ποιότητα του πολιτικού λόγου μας και των πράξεών μας.

Επιμένουμε σε αυτές τις αρχές, παρόλο που κάποιοι εκ των αντιπάλων παρατάξεων, διαρρέουν μέσω των γνωστών φερεφώνων τους (τα οποία μάταια διεκδικούν δημοσιογραφικές περγαμηνές) ανυπόστατες φήμες. Όσο λυσσαλέα και αν επιτίθενται σε προσωπικό και παραταξιακό επίπεδο, επιμένουμε να κρατούμε το επίπεδο στο οποίο θεμελιώθηκε η ίδρυση της παράταξης «Για την πόλη μας» και επιμένουμε να κρατάμε την αντιπαράθεση στον στίβο των πολιτικών επιχειρημάτων και στην συζήτηση για την οικονομική κρίση και για τα προβλήματα των Αχαρνών. Γι’ αυτό δεν περνάει μέρα που να μην παρουσιάσουμε λύσεις και προτάσεις με σαφές περιεχόμενο και στοιχεία και όχι ευχολόγια.

Τελευταία επίσης, από τα ίδια φερέφωνα, εμφανίστηκαν κάποια σενάρια εκλογικής συνεργασίας της παράταξης μας με τον δήμαρχο Φωτιάδη και την παράταξή του. Μάλιστα, οι υποστηρικτές των σεμιναρίων προβάλουν ως επιχείρημα το γεγονός ότι η παράταξη «Για την πόλη μας» δεν επιτίθεται προς τον Κο. Φωτιάδη και δεν είναι αρκετά καυστική.
Θα θέλαμε καταρχήν να υποδείξουμε στον σεναριογράφο να διαβάσει το δελτίο τύπου με ημερομηνία 6 Ιουλίου 2010 «Τοποθέτηση του Σωτήρη Ντούρου περί του δημοσίου απολογισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010.» Εκεί η παράταξη «Για την πόλη μας» διατυπώνει με σαφήνεια ότι ο δήμαρχος «δεν υλοποίησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, τότε δηλαδή που μιλούσε για ανάπτυξη, πρόοδο και έργα», «η δημαρχεία του στερήθηκε οράματος και στρατηγικής», «Κατά την γνώμη μας η διοίκηση Φωτιάδη θα κλείσει - και πρέπει να κλείσει- τον κύκλο της»
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ευφάνταστο σεναριογράφο και τον εργοδότη του πως το νέο επίπεδο πολιτικής που ευαγγελίζεται η παράταξη «Για την πόλη μας», βασίζεται στη λογική πως το να είσαι καυστικός απέναντι σε μια διοίκηση δε σημαίνει ότι πρέπει να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Οι εκλογές και η μάχη των προβλημάτων κερδίζονται με προγράμματα, επάρκεια στελεχών και ικανότητες. Οι λογικές της δεκαετίες του 80, είναι βέβαιο πως δεν βρίσκουν απήχηση στο λαό της πόλης μας.
Τον δε Αχαρναϊκό Λαό τον διαβεβαιώνουμε για το εξής: Η παράταξη «Για την πόλη μας» δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε καμία υπόγεια ή παρόμοια συνεργασία με άλλες παρατάξεις. Η μαζική μας αποδοχή, η επάρκεια των στελεχών μας και οι προγραμματικές μας θέσεις αποτελούν εχέγγυα νίκης και προοπτικής για τον τόπο μας.
Η μόνη συνεργασία που επιζητούμε είναι αυτή του Αχαρναϊκού Λαού.

3 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι χρειαζόταν αυτό το δελτίο τύπου... να απαντήσετε σε τι; Στις φήμες που διαρρέει ο Κασσαβός; Αφού ο άνθρωπος κάνει σπασμωδικές κινήσεις... ειναι φανερό ότι έχει χάσει τη μπάλλα και βάζει τις εφημερίδες του να κάνουν παιχνίδι... ειναι προφανές ότι έχει δημοσκοπήσεις... και αν σε αυτές έπαιζε στο δευτερο γύρο σιγά μην έκανε τέτοια πολιτική υπογείου... παίζει το τελευταίο του χαρτί ο άνθρωπος... αφήστε τον μωρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι μωρέ... μπράβο ήθος... Έχεις δίκιο... μάλλον ο Κασσαβός δεν θα πάει την δεύτερη Κυριακή γιατί όπως ήδη κυκλοφορεί και στην πλατεία (ξέρεις... στην περιοχή σας) θα βγει από την πρώτη Κυριακή! Όσο για τις σπασμωδικές κινήσεις εσείς έχετε γεμίσει τον τόπο δελτία τύπου, ποντίδηδες, φωνή του μενιδίου(;;;)κ.α...ηρεμείστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε ο πρώτος δεν κάνει τον υπογειο πολεμο που κανει ο κασσαβος... αφηνει τους αλλους να χτυπιουνται..
    αλλα λογικο ειναι να σκάει απο αγχος... εχει ρίξει τοσα λεφτα για προβολη και για να πάρει μαζι του υποψηφίους και μοντέλα και ποδοσφαριστες που πρεπει να τα παρει πισω... με κάθε τιμημα..
    καμια προγραμματικη προταση έχει να κανει εκτός απο ανουσιες φωτογραφίες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή