Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ένα βίντεο με αλήθειες για την πόλη μας! Δείτε το

2 σχόλια:

  1. Είναι τιμή σας που προβάλετε το συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο επιτρέψτε μου να σας επισημάνω το εξής. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει "τραβηχτεί" και προβληθεί για μια δημοτική παράταξη που δεν καταβαίνει στις προσεχείς εκλογές. Δεν γνωρίζω ποιος έχει κάνει μοντάζ με το βίντεο της παράταξης "Για την πόλη μας" αλλά το θεωρώ τουλάχιστον άκομψο, για να μην χρησιμοποιήσω κάποια πιο βαριά έκφραση.

    Το πρώτο μέρος του βίντεο είναι μια εργασία που είχε φτιαχτεί πριν από 1 περίπου χρόνο για λογαριασμό της παράταξης "Αχαρνές Ευρωπαϊκή Πορεία". Το βίντεο (το πρώτο μέρος αυτόύ που προβάλετε) είχε προβληθεί για πρώτη φορά από το επίσημο site της παράταξης "Αχαρνές Ευρωπαϊκή Πορεία" www.aep-acharnes.gr, η οποία (παράταξη) προφανώς ήταν και ο "εντολέας" του βίντεο.

    Για τους μη γνωρίζοντες, επικεφαλής της παράταξης "Αχαρνές Ευρωπαϊκή Πορεία" ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών (επί Στριφτού) κος Χρήστος Ντούρος. Ο κος Χρήστος Ντούρος είχε εκφράσει την πρόθεση του να διεκδικήσει τη Δημαρχία Αχαρνών και είχε δημιουργήσει την προαναφερθείσα παράταξη. Δυστυχώς ο κος Χρήστος, δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας, μιας και τον περασμένο Μάιο έφυγε στα 52 του, νικημένος από την επάρατη νόσο.

    Θεωρώ πως η προβολή του συγκεκριμένου βίντεο οφείλει να φέρει αναφορά προς την μνήμη του κου κος Χρήστου Ντούρου. Αν η μίξη με το βίντεο της παράταξης "Για την πόλης μας" ανήκει σε ερασιτέχνη τότε το Μενιδιάτικο Βήμα οφείλει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Όπως και να έχει, για το πρώτο μέρος του βίντεο οφείλει να υπάρξει διευκρίνιση και αναφορά στον αείμνηστο Χρήστο Ντούρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο αυτό, όντως αποτελεί δημιουργία των ιδρυτικών μελών της παράταξης'' Αχαρνές Ευρωπαϊκή Πορεία ''και η προβολή του συγκεκριμένου αποτελεί φόρο τιμής στον εκλιπόντα κ. Χρήστο Ντούρο. Όλα δε τα ιδρυτικά μέλη της ''Αχαρνές Ευρωπαϊκή Πορεία'' συμμετέχουν στην νέα παράταξη ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ΄΄ εκπληρώνοντας την υπόσχεση για την συνέχιση των ιδεών και οραμάτων του ΝΤΟΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ για ένα καλύτερο Δήμο Αχαρνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή