Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τα Αχαρναϊκά Νέα εξέδωσαν νέο φύλλο μέσα σε λίγοτερο από 12 ώρες αποκαθιστώντας την αλήθεια

Με αφορφή το σοβαρό λάθος που διέπραξε για 2η φορά κατά την προεκλογική περίοδο (!) η τοπική εφημερίδα Αχαρναϊκά Νέα με συνέπεια τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης όσον αφορά την ομιλία του Σωτήρη Ντούρου την προσεχή εβδομάδα, εξέδωσαν νέο φύλλο και συγκεκριμένα το υπ' αρ. 1773 έκδοση Β' προκειμένου να πουν την αλήθεια η οποία είχε μπερδέψει πραγματικά πολύ κόσμο.
Επιτρέψτε μας να αναγνωρίσουμε την εγκυρότητα της συγκεκριμένης εφημερίδας...
όλα αυτά τα χρόνια αλλά εξακολουθούμε να είμαστε ακόμα αρκετά καχύποπτοι.
Αν και δεν είμαστε άξιοι να κρίνουμε εμείς μία τόσο ιστορική εφημερίδα οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια με την έκδοση ενός νέου φύλλου στην οποία φυσικά δικαιωνόμαστε πλήρως(http://menidiatikovima.blogspot.com/2010/10/blog-post_2389.html) αλλά πάνω από όλα η ίδια η εφημερίδα σεβάστηκε τον εαυτό της.


(Αριστερά τμήμα από το φύλλλο 1773 και δεξια το ορθό από το φύλλο 1773 έκδοση β' )

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην εφημερίδα Αχαρναϊκά Νέα. Απέδειξε ότι η ιστορία της ξεπερνάει άλλες λογικές. Ωστόσο, ο τοπικός τύπος πρέπει να μπει σε άλο δρόμο αν θέλει να επιβιώσει. Η' θα παρουσιάζουν τα πράγματα αντικειμενικά Η' ο δρόμος προς το λουκέτο είναι μονόδρομος. Σε μια εποχή όπου το internet κυριαρχεί και οι αλήθειες κυκλοφορούν, οι εφημερίδες χρειάζεται να προστατευτούν. Και η μόνη προστασία για αυτές ειναι η αλήθεια. Οχι μόνο εδώ αλλά σε κάθε περιοχή όπου εκδίδεται τοπικός τύπος. Εν πάσει περιπτωσει, το λάθος χτες δεν είναι ότι θα επηρέαζε τη συγκέντρωση του Ντούρου. Αλλά κάποια λάθη όταν επεναλαμβάνονται, αλλά και κάποιες άλλες τακτικές για κάποιον που δίνει μεγαλύτερη προσοχή φανερώνουν προτιμήσεις.
    Τέλος πάντων, ως αναγνωστης, κρίνω ότι η κίνηση των Αχαρναϊκών, ήταν η ενδεδειγμένη. Και δείχνει ότι παραμένει η πιο σοβαρή έγκυρη και διαχρονική εφημερίδα στον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΡΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ?
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΚΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην ξεχνάμε τις αξίες μας και τα ήθη μας!Ολοι έπεσαν με τα μούτρα (οι περισσότεροι απο την παράταξη του κ.Ντούρου)τι τραγικό και επιτήδειο λάθος ήταν αυτό των Αχαρνα΄ι΄κών Νέων!Έλεος ούτε 15 χρόνων παιδιά δεν θα έκαναν έτσι σε εκλογές του σχολείου τους!Ας μην ξεχνούν όλοι τους τα πολύ πιο σημαντικά λάθη που έχουν κάνει!Το κορυφαίο εξ'αυτών είναι η προδοσία στον αείμνηστο Xρήστο Ντούρο!Εαν ήταν σωστοί θα απείχαν απο τα κοινά,αλλά η εξουσία είναι γλυκιά!Ας αφήσουμε λοιπόν την εφημερίδα να κάνει την δουλειά της σωστά οπως τόσα χρόνια και ας κοιτάξουμε να επιλέξουμε ανθρώπους σωστούς!ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΧΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ!Συγχαρητήρια για την κίνηση επανέκδοσης του φύλλου για την διόρθωση του σφάλματος!Και όσοι έχουν αμφιβολία για την εγκυρότητα της εφημερίδας ας ανατρέξουν σε φύλλα του παρελθόντος και θα καταλάβουν την αξία !Πάντα αντικειμενικά και πάντα μέσα στα πράματα!ΓΙΑΤΙ λοιπόν τοσος ΠΟΛΕΜΟΣ στα Αχαρνα'ι'κα Νέα?Τι φοβάστε κύριοι?Μόνο ακρότητες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτά!Συνιστώ ψυχραιμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανείς δεν αμφσβήτησε την εγκυρότητα των Αχαρναϊκών Νέων, αυτη η εγκυρότητα ίσχυε όμως μέχρι αποχωρήσει ο Διευθυντής τους επί πολλά έτη Γιώργος Νιώρας. Από εκεί κι έπειτα η κατηφόρα τους έγινε μονόδρομος, τα υποτιθέμενα λάθη επανωτά, και η στήριξη πλέον ανοικτή στον πρόσωπο του Κασσαβού, (μην ξεχνάμε άλλωστε πως η νέα πλέον Αρχισυντάκτρια είναι κουμπάρα με υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο του Κασσαβού!!!!!)Έλπίζω οι ιδιοκτήτες να αντιληφθούν γρήγορα τι συμβαίνει, ότι έοχυν΄μετατραπεί σε πιόνια μιας μικρής συμμορίας, διαφορετικά θα χάσουν την εφημερίδα στο πι και φι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή