Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η Νέα Δύναμη για την Πράσινη Ανάπτυξη και τις Νέες Θέσεις Εργασίας

Πράσινη Ανάπτυξη και Νέες Θέσεις Εργασίας
Οι επιστημονικές αποδείξεις ότι το κλίμα και το περιβάλλον αλλάζουν, πληθαίνουν καθημερινά. Αυτό αργά ή γρήγορα θα απαιτήσει νέα μοντέλα και νέες τεχνολογίες ανάπτυξης.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να υιοθετήσουμε το νέο πρότυπο ανάπτυξης για την Πόλη μας. Η πράσινη ανάπτυξη είναι η μόνη εφικτή και βιώσιμη λύση για τον τόπο για τον άνθρωπο που σέβεται το περιβάλλον και την πόλη του. (Σωστή διαχείριση απορριμμάτων, προστασία φυσικού περιβάλλοντος, ανακύκλωση χαρτιού, κατοικίες και κτίρια υψηλών προδιαγραφών μόνωσης, κλπ.).
Η εξοικονόμηση ενέργειας και η μετάβαση σε ένα πρότυπο που θα βασίζεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι εφικτές. Η εφαρμογή του μοντέλου της πράσινης ανάπτυξης στην Πόλη μας, θα δημιουργήσει ειδικούς κλάδους ανάπτυξης στους τομείς της παραγωγής, των κατασκευών, των υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και της έρευνας. Η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» θέλει και μπορεί να το πράξει!
Άμεση προτεραιότητά μας είναι η στροφή προς την κατεύθυνση της Πράσινης Ανάπτυξης έτσι ώστε να πετύχουμε τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας αλλά και για να έχουμε μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία για την Πόλη μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ &ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» Του Παναγιώτη Γρηγοριάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου