Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ένα βίντεο ελπίδας - Πόλη για να την ζούμε

Μετα θα πουνε καποιοι υποστηριζουμε την "Για την πόλη μας", βγαζουμε αναρτησεις μονο "Για την πολη μας", οτι τα παιρνουμε και τετοια.

Δειτε το video:

Φυσικα και τα παιρνουμε...Τα παιρνουμε στο κρανιο γιατι μονο "Η πολη μας" φαινεται να εχει ιδεες που μας κανει να ελπιζουμε οπως το βιντεο που μολις εχει αναρτηθει στο youtube..

Στειλτε μας ιδεες να τις βγαζουμε... αν μας τιματε θα σας τιμαμε...μη μας φοβαστε που γινομαστε το πρωτο blog σε επισκεψιμοτητα στις Αχαρνες.
Αλλοι εχουν τα ονοματα και αλλοι εχουν την χαρη!!

3 σχόλια:

  1. Σιγά ρε blogger του γλυκού νερού.
    Ποιες ιδέες μας τσαμπούνας. Τις ιδέες του επικοινωνιολόγου. Άσε ρε από δώ.
    Εντάξει γουστάρεις Ντούρο αλλά μην το παίζεις και μεγάλος (ή μεγάλη…!!!!) δημοσιογράφος. Σας έχουν πάρει χαμπάρι και γελάει ο κόσμος μαζί σας. Χώρια ότι έχουν πάρει χαμπάρι και ποιοι είστε (giannhdes pontidides, menidiatika vimata, acharnes evolution κλπ)
    Ο Ντούρος το ένα ο Ντούρος το άλλο και ότι πιάνει ο Ντούρος γίνεται χρυσός. Οι άλλοι έχουν τα λαμόγια, τους αετονύχηδες και τους κακούς. Διαίρε και βασίλευε!!!!
    Αυτοανακηρυχτήκατε ποιοτικοί και προχωρημένοι. To σνομπ σε όλο του το μεγαλείο.

    Άντε από κει για μας τα έχετε πρήξει.
    Ποιοτικοί και ποιοτικοί και οι άλλοι είναι η πλέμπα. Δεν ντρέπεστε που τα λέτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι φιλε μας δεν δεχεσαι την πραγματικότητα; Να δεχτούμε ότι αυτός εδώ το blog κλίνει προς Ντούρο... (ποντιδιδες και εβολουσιοι) μπροστά στον Τριανταφυλλόπουλο του Μενιδίου.... στον ένα και μοναδικό Χρήστο; Στον ήρωα αυτό της δημοσιογραφίας. Στο λαικό αυτό παιδί που βγήκε να αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς φόβο και χωρίς πάθος... και κυρίως με αντικειμενικότητα!
    Είναι δεδομένο φίλε μας ότι αυτός ο τόπος χρειάζεται πλέον κάτι ποιοτικό... και χωρίς να βάζουμε το χέρι στο σταυρό ότι έτσι θα γίνει.. αν υπάρχει μια πιθανότητα να πάμε ως Δήμος μπροστά.. αυτή είναι μόνο με τον Ντούρο... είναι απλά μαθηματικά αυτά που λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δουλειά έχει ο Χρήστος και η εφημερίδα του στην κουβέντα μας. Ο Χρήστος έχει όνομα και η εφημερίδα υπεύθυνο για το νόμο σε απλά ελληνικά μεταφράζεται στο γνωστό περί Ροδου και πηδήματος. Θες θυσία στο βωμό του συμψηφισμού κάν' την μόνος σου αγαπητέ μου, αλλά η κουβέντα μας είναι άλλη. Και βεβαίως ξαναπέφτεις και πάλι στη λούμπα της ποιότητας και του ελιτισμού. Σε παρακαλώ πολύ και αφού σκαμπάζεις και από μαθηματικά βγάλε μου μια εξίσωση για να μετράμε την ποιότητα και τότε να τα βάλουμε κάτω να τα μετρήσουμε. Αν είναι να μην κάνουμε εκλογές, να κάνουμε μια προκήρυξη με μόρια, σε βαθμό πτυχίου, σε εντοπιότητα, σε μεταπτυχιακά κλπ και να δώσουμε τη δημαρχία. Το ότι θα πάμε σαν δήμος μπροστά μόνο με Ντούρο το αφήνω ασχολίαστο. Απλά μου κάνει εντύπωση η έπαρση και ο κομπασμός που αγγίζουν τα όρια της αλαζονείας. Και ακόμη δεν έχετε εξασφαλίσει δημαρχία (ούτε καν 2ο γύρο). Λυπάμαι που το λέω αλλά σε βρίσκω άκρως δογματικό και αυτό σε μια δημοκρατία δεν είναι καλό στοιχείο. Κατανοώ την ελληνική λογική του "ότι δηλώσεις είσαι" αλλά επίτρεψε μου να μην την ασπάζομαι κιόλας. Προτιμώ να μην κρεμάω ταμπέλες σε ανθρώπους ή σε ομάδες ανθρώπων. Προτιμώ να τους προσεγγίζω, να συναλλάσσομαι μαζί τους και αν δεν μου κάνουν τότε να τους απορρίπτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή