Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Σωτήρης Ντούρος μήνυσε τον εκδότη των Νέων Στόχων Χρήστο Μασταλούδη. Δείτε τη μήνυση

Ο Σωτήρης Ντούρος μήνυσε τον Χρήστο Μασταλούδη εκδότη των "Νέων Στόχων" για την αηθη επιθεση του τελευταιου σε δημοσιεύματα στις εκδόσεις της τοπικής εφημερίδας Νέοι Στόχοι.
Μίλησε για πρακτικές που χρησιμοποιεί ο εκδότης που δεν εξυπηρετουν το συμφέρον της Πολης, δεν τηρουν τον κωδικα της δημοσιογραφικης δεοντολογιας και εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα. Επιπλεον τονισε πως η κριτικη που ασκειται απο την εν λογω εφημεριδα δεν ειναι επικοδομητικη αλλα αντιθετα ειναι ασχετη με την πολη και την αναπτυξη.
Μιλησε για την καθαρα επαγγελματικη του σχεση με την ΕΥΠ με την ιδιοτητα...
 του Πολιτικου Μηχανικου καθως και για το ατοπο δημοσιευμα με ενα χρεος της ΔΕΑΔΑ στο οποιο εμφανιζεται ο κ. Ντουρος ο οποιος εκεινη την εποχη δεν ηταν ο ιδιος στην Δημοτικη Επιχειρηση.
Μιλησε για λογικες υπονομευσης και εμπαθων αναφορων προς το προσωπο του και για το λογο αυτο κατεθεσε μηνυση για εξυβριση και συκοφαντικη δυσφημιση.
Δείτε τη μήνυση:


1 σχόλιο:

  1. ο ανθρωπος ειναι αρρωστημενη περίπτωση... καποιος του κατεστρεψε τα γραφεια; ισχυει κάτι τέτοιο; γιατι αν ισχύει ειναι βέβαιο ότι το έχει κάνει μόνος του! παλιά κόλπα της δεκαετίας του 50-60!

    ΑπάντησηΔιαγραφή