Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Απαράδεκτο στυλό-σύριγγα από φροντιστήριο

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στυλό υπογράμμισης που ήταν ομοίωμα σύριγγας με το λογότυπο φροντιστηρίου που βρίσκεται στην περιοχή του Μενιδίου.
Αυτό που έγινε πιστεύουμε πώς ξεπέρασε κάθε όριο αφού η
σύριγγα τίποτε άλλο δεν θυμίζει παρά μόνο αυτούς που καλλιεργούν τη ναρκωκουλτούρα.
Όποιος θεώρησε καλή ιδέα να κουβαλούν οι μαθητές μια σύριγγα στο χέρι δείχνει ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι πρέπει ο καθένας μας να πάρει θέση ενάντια στα ναρκωτικά και να καταδικάσει ότι και όποιον καλλιεργεί την ανοχή απέναντί τους.
Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν τα ναρκωτικά εισβάλλουν σε όλο και μικρότερες ηλικίες και όταν οι αιτίες που γεννούν το πρόβλημα οξύνονται, και ιδιαίτερα σε λαϊκές συνοικίες όπως η δική μας γίνονται μάστιγα.
Επιβάλλεται ο αγώνας ενάντιά τους να γίνει υπόθεση όλων μας.
Η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία να συμβάλουν στην ανάπτυξη του οργανωμένου και ταξικά προσανατολισμένου κινήματος, στο δυνάμωμα των μαθητικών συμβουλίων, των συλλόγων γονέων, των συνδικάτων και του ΠΑΜΕ ανεβάζοντας τα ιδανικά της πάλης για μια καλύτερη ζωή.

2 σχόλια:

  1. κανονικα πρεπει να βγαζετε το ονομα του φροντιστηριου στεγνα... για τα εξυπνα μυαλα τους... ειμαι μαμα και μεγαλωνω 2 παιδια θα ηθελα η ενημερωση να ειναι ποιο εμεση τετια φροντιστηρια κατεφθιαν στο λουκετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και βεβαια πρεπει να βαζουμε λουκετο σε τετοια φροντηστηρια πρεπει να σταματησουμε να αδιαφορουμε επιτελους και να παψουμε να καλυπτουμε τους εγκληματιες τα παιδια ειναι το μελον της χωρας μας ειναι η ελπιδα μας[ και ειναι πολυ καλυτερη γενια απο τη δική μας ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή