Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Θα αυτοπυρποληθεί για το καλό της πόλης!

Χρήστο!! Μην αυτοπυρποληθείς για το καλό της πόλης!
Απορούμε που μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος. Τόσο πολύ αγαπάει αυτή την πόλη; Τόσο πολύ κατάλαβε τι κακό μπορεί να κάνει ο Ντούρος αν βγει δήμαρχος και βάλθηκε να κάνει το παν για να αποτρέψει αυτό το κακό;

Σήμερα είδαμε στην έγκριτη και έγκυρη εφημερίδα του τις τραμπουκικές επιθέσεις που δέχτηκε από αγνώστους! Γιατί εμάς, κάτι μας λέει ότι αυτοί που τα έγραψαν είναι πολύ γνωστοί του; Ως που θα φτάσεις βρε Χρήστο; Για την πόλη μας, που θα έλεγε και ο Ντούρος ρε γαμώτο, θα καψεις και τα γραφεία σου; Δε σκέφτεσαι τι θα κάνει μετά αυτός ο τόπος χωρίς τις αποκαλύψεις σου; Αποκαλύψεις που σπάνε κόκκαλα!
Χρήστο και ΣΙΑ, συνεχίστε αυτόν τον έντιμο αγώνα που κάνετε. Είναι βέβαιο ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ποιοι είναι οι στόχοι σας. Και ευτυχώς που υπάρχετε εσείς και όσοι είναι από πίσω σας, για να επιβιώσουν αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τον Δήμο Αχαρνών!

4 σχόλια:

  1. Ο κόσμος σίγουρα καταλαβαίνει ποιοι είναι οι στόχοι του Χρήστου και της… Σιας αλλά καταλαβαίνει και τους στόχους, τους δικούς σας (και ας στερείστε της Σιας). Πώς είπαμε ότι λέγεστε. Α!!! Ανώνυμος. Α!!! ασκείται την μοντέρνα "δημοσιογραφία της κουκούλας". Μα πραγματικά πιστεύετe ότι τούτος ο τόπος υπάρχει περίπτωση να πάει καλά με το να, ζει, να σκέπτεται, να συνδιαλέγεται και να συναλλάσσεται ανωνύμως. Κρίμα και πάλι κρίμα γιατί είστε και νέα παιδιά. Ξέρετε ότι είστε στο όριο να γίνετε χειρότεροι από αυτό που κατηγορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ που εισαι επωνυμος γιατι απαντας ανωνυμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι όλοι μας ανούσια τσακωνόμαστε ,ας αφήσουμε τους υποψηφίους να μιλήσουν. Το acharnews είχε μια εξαιρετική ιδέα και πήρε συνέντευξη από 2 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των τριών επικρατέστερων παρατάξεων. Κάνω μια πρόταση στο ΜΒ να ανεβάσει(ίσως με link) τις 3 συνεντεύξεις να τις ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ κ στη συνέχεια να βγάλουμε συμπεράσματα . Συμπεράσματα για τη σημερινή δημοτική αρχή(!!!)συμπεράσματα για τη παράταξη που τόσο πολύ αυτοδιαφημίζεται ότι έχει τα μεγάλα μυαλά του δήμου , συμπεράσματα για τη παράταξη που από πολλούς(αντιπάλους) έχει κατηγορηθεί για την ποιότητα των στελεχών της(;). Στη συνέχεια ας κάνουμε τα σχόλια μας όλοι υπό μια ρεαλιστική βάση .Από ποιος είναι αυτός που ψηφίζουμε, από τι δουλεία κάνει(αν κάνει….) από τι έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στη τοπική κοινωνία κ τι ικανότητες έχει εφόσον βρεθεί στη διοίκηση του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα φυλάξει τα παιδιά ο Δήμαρχος

    Τσίπα και ευαισθησία απουσιάζουν από το Δήμαρχο, τον πρόεδρο των Σταθμών και της επιχείρησης. Τα παιδιά τρώνε μερίδες πουλιού και συγκεκριμένα φαγητά που υπάρχουν σε απόθεμα και δεν διαμαρτυρόμαστε. Οι δασκάλες μας διαμαρτύρονται κάθε μέρα ότι είναι απλήρωτες και εμπιστευτικά μας λένε καθημερινά ότι απειλούνται με απόλυση αν αντιδράσουν. Σήμερα βρήκαν τη γενναιότητα και έκαναν επίσχεση εργασίας. Καλά κάνουν γιατί κανένας σήμερα δεν δουλεύει στάμπα. Η πρόεδρος των Σταθμών ήξερε να μας στείλει επιστολή ότι ΘΑ γίνουν 5 ακόμη σταθμοί. Τα παιδιά τα κρατάνε οι μαγείρισσες και οι τραπεζοκόμες. Ντροπή ρε νοικοκύρη δήμαρχε. Τι τη θες τη δεύτερη ευκαιρία για να αποτελειώσεις αυτό τον τόπο. Δεν χωράει άλλο "νοικοκύρεμα". Χορτάσαμε πια. Αυτή τη στιγμή οι γονείς πάνε τα παιδιά τους στους σταθμούς και τα παίρνουν πίσω.
    Αυτό το καζάνι βράζει εδώ και καιρό και σήμερα μάλλον έσκασε. Πρόεδροι, προεδρίνες και δημαρχαίοι ασχολούνται με την προβολή τους και να μαζέψουν τα κουκιά για τις εκλογές και με τα προβλήματα των παιδικών δεν ασχολείται κανένας. Αυτοί είναι εγκληματίες και πρέπει να τους στερηθούν τα πολιτικά δικαιώματα.
    Δικαιολογία ΔΕΝ υπάρχει από κανένα. Να κόψουν από τα πανό και τις φιέστες τους, από τα φυλλάδια τους να κόψουν το λαιμό τους και να πληρώσουν τον κόσμο να λειτουργήσουν οι παιδικοί.

    Συγνώμη για την ένταση των λόγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή