Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πολεοδομία Ανατολικής Αττικής (Γραφείο Αχαρνών)

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γραφειο Αχαρνων
Σημερα στη πολεοδομια αχαρνων οι υπαλληλοι κοροιδευαν και το κοσμο και τους νομους του κρατους.
Για 2η συνεχομενη μερα πηγα στην εν λογω πολεοδομια να τακτοποιησω τον ημιυπαιθριο χωρο που εχω στο διαμερισμα μου.
Εφυγα δηλ απο την εργασια μου για να προλαβω να κλεισω τις εκκρεμοτητες μου και για κακη μου τυχη εφτασα στη πολεοδομια στις 12:45 ( σημειωτεων οτι γιαυτη τη δουλεια η πολεοδομια δουλευει απο τις 9:00-13:00) και οι υπαλληλοι θρονιασμενοι ! στα γραφεια τους σαν βασιλεις μου ειπαν οτι εχουν κλεισει!!!
ενα τεταρτο δηλ νωριτερα ειχαν κατεβασει ρολλα και καπνιζαν το τσαιγαρακι τους....!!!
Για ποσες παραβασεις μιλαμε στη προηγουμενη προταση κυριοι ελεγκτες δημοσιας διοικησης??
περιμενετε με τετοιες συμπεριφορες να μαζεψετε εσοδα???????
κανονικα αυριο θα επρεπε να ξηλωθει ολη η πολεοδομια αχαρνων και να μετατεθουν οι υπαλληλοι της διοτι οταν διαμαρτυρηθηκα για την κατασταση και ζητησα να δω τον Δντη δεν υπηρχε παρον!
Ζητησα και τον υποδιευθυντη.....μου ειπαν οτι η κυρια υποδιευθυντρια ειναι στη νομαρχια στη παλληνη.!!!
Ζητησα τον αμεσως επομενο προισταμενο που να ειναι παρον στην υπηρεσια και δεν υπηρχε κανεις!!!!
ή ετσι μου ειπαν για να μην εκτεθει κανεις.επομενως τι την θελουμε μια υπηρεσια φαντασμα που δεν εξεγχεται και δεν διοικηται απο κανεναν?
υπαρχει κανεις υπευθυνος να απαντησει?
υ.γ μολις βγηκα απο την πολεοδομια καλεσα στο 1142 να αναφερω την κατασταση με το καπνισμα μεσα σε δημοσιο χωρο και μαλιστα δημοσια υπηρεσια.περιμενω αυριο οπως μου ειπαν που το θεμα θα διαβιβαστει στους ελεγκτικους μηχανισμους (δημοτικη αστυνομια) να προβουν στους απαραιτητους ελεγχους και στην επιβολη προστιμων γιατι σιγουρα θα εντοπισουν παραβατες....!
Για να σε δω Φωτιαδη (δημαρχε Αχαρνων) τηρουνται οι νομοι του κρατους σε μια περιφερεια στη οποια εκλεγεται βουλευτης ακομα και ο ιδιος ο Πρωθυπουργος..

Αναγνώστης

Σχόλιο ΜΒ: Αγαπητέ αναγνωστη του τρομακτικού, μη περιμένεις άδικα τώρα προεκλογικά να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο από την Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών.

2 σχόλια:

  1. Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ, ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕ ΩΡΑ 12.15 .ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ.ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΠΗΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΝΩ ΜΕ ΒΡΙΣΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα. Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.
    Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα του Παπανδρέου και της τρόικας.ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 12/2 ώρες 3.00-6.30μμ με άνοιγμα διοδίων Αφιδνών και όλης της Ελλάδας.
    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ «ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ» σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ 7μμ – 7.30 μμ χτυπάμε τις άδειες μας κατσαρόλες στα μπαλκόνια στους δρόμους ,όπως στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και φωνάζουμε «θέλουμε δουλειά,θέλουμε πίσω την Ελλάδα που προδώσατε,ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΟΧΙ στην ΑΝΕΡΓΙΑ,φέρτε τα κλεμμένα πίσω,δεν πληρώνουμε εμείς την κρίση σας».
    1 ΜΑΡΤΗ , 7 μμ ΟΛΟΙ στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
    Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα σήμερα 12/2/11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή