Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Παναγιώτη Γρηγοριαδη

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΤο μήνυμα της νίκης του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» έστειλαν οι πολίτες του διευρυμένου δήμου των Αχαρνών στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Γρηγοριάδη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στην πλατεία του Αγ.Βλάσση, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή.

Χιλιάδες συμπολιτών έδωσαν το βροντερό παρών με την παρουσία τους αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γρηγοριάδη.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γρηγοριάδης  στο στολίδι της πόλη μας, το Ολυμπιακό Χωριό, το οποίο με όραμα, στρατηγική και σχέδιο ανάπτυξης, θα αξιοποιηθεί και πάλι.
Δεσμεύτηκε απέναντι σε όλους ότι, την επομένη των εκλογών η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι ανοιχτή και ο ίδιος θα είναι έτοιμος να συγκρουστεί με τη βία και την εγκληματικότητα που τόσα χρόνια μαστίζουν την πόλη κάνοντας τους πολίτες να βρίσκονται καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου.
Κλείνοντας, παρουσίασε τους συνεργάτες του λέγοντας ότι είναι μεγάλη τιμή που τους γνώρισε και για κείνον είναι η καρδιά και η οικογένειά του γιατί δημιουργεί μαζί τους, οραματιζόμενος το πρόγραμμα της παράταξής του γιατί δεν άφησαν ούτε μία μέρα να πάει χαμένη.
Η στελέχωση του Ψηφοδελτίου της «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗΣ» εγγυάται την αυριανή της επιτυχία!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ &ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ»        Του Παναγιώτη Γρηγοριάδη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με μία ιδιαίτερα δυναμική παρουσία αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης μας και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του είναι διατεθειμένοι να λύσουν οριστικά όλα τα προβλήματα κι ακόμη περισσότερα που ταλαιπωρούν τους δημότες.  Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού και τις προτεραιότητες που έχουν ορίσει όλοι μαζί προκειμένου ο Δήμος να αλλάξει όψη και λειτουργία.  Θα εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα που παρέχει ο Καλλικράτης για την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής για το Δήμο, ανάπλασης χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων και παιδικών χαρών. Στόχος του είναι να επιβάλλει ένα κύμα μεταρρυθμίσεων με όραμα και αναπτυξιακή προοπτική για την ευημερία των δημοτών ώστε να μην υπάρχουν κοινωνικές ανισότητες, καταπολεμώντας την ανεργία και επικεντρώνοντας στην τοπική επιχειρηματική ανάπτυξη.
Τόνισε δε, ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο του, με τους συνεχείς αγώνες του για τα δικαιώματα των ασθενέστερων τάξεων και τώρα πια ήρθε η ώρα!  Υπάρχει η τεχνογνωσία, υπάρχει η εμπειρία, υπάρχουν όλα αυτά τα νέα παιδιά που τον πλαισιώνουν με ποικιλία επαγγελμάτων και επιστημόνων, τα οποία θέλουν και μπορούν να κάνουν την πόλη μας Πρότυπο!  Γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε τον ωραιότερο και πλουσιότερο Ολυμπιακό Δήμο της Ελλάδος, όπου η ομορφιά του είναι θεϊκό δημιούργημα και πρέπει να τον αναδείξουμε και να του προσδώσουμε την αναγνωσιμότητα που του αξίζει, αξιοποιώντας εύστοχα τα κονδύλια των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου