Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Φανερά ενοχλημένος ο στρατηγός υποψήφιου Δημάρχου που νόμιζε πως θα παίζει μπάλα μόνος του

Μαζι μας τα εβαλε ο γνωστος εκδοτης τοπικης εφημεριδας. Έστω κι αν δεν αναφερεται ονομαστικά δηλαδη να λεει "το Μενιδιατικο Βήμα κτλ" ειναι προφανες πως αναφερεται σε εμας αλλα και γενικότερα εναντίον οποιασδηποτε ιστοσελιδας στρεφεται εναντιον τοσο του ιδιου αλλα πολυ περισσοτερο εναντιον του υποψηφιου Δημαρχου...

 που υποστηριζει "στεγνα" και οχι "μεθοδικα". 
Ενοχλημενος ειναι λοιπον ο στρατηγος του υποψηφιου Δημαρχου που δεν αναφεραμε την απαντηση που εξεδωσε η εφημεριδα του, στην μηνυση που υπεβαλλε ο Σωτηρης Ντουρος για συκοφαντικη δυσφυμηση την περασμενη εβδομαδα.
Φυσικα εμεις σαν ΜΒ στην κεντρικη σελιδα γραφουμε: "Στειλτε το κειμενο σας οποιο κι αν ειναι αυτο και εμεις θα το δημοσιευσουμε το συντομοτερο δυνατο...". Στο ΜΒ δεν ηρθε ποτε κειμενο του στρατηγου για να το δημοσιευσουμε το οποιο ειναι αυτονοητο πως δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα. Γι' αυτο ας ρωτησει τους υποψηφιους της παραταξης που υποστηριζει, ας δει κατω ποιοι υποψήφιοι διαφημιζονται δωρεαν αλλα και να ρωτησει αναγνωστες στους οποιους δινεται το βημα να αναρτησουν οποτε θελησουν το οτιδηποτε ειτε με σχολιο ειτε με αναρτηση.  Γι' αυτο και μεχρι σημερα δεν εχει παραπονεθει κανεις παρα μονο ο ιδιος.
Αν θελεις παντως ακομα και τωρα να αναρτησεις κατι στο Blog που δεν σε αφησε την προεκλογικη περιοδο να παιξεις μπαλα μονος σου μπορεις να το αποστειλεις στο menidiatikovima@yahoo.gr.
Οσο για τους εμετικους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιεί στην εφημεριδα του φυσικά και του επιστρεφονται καθως δεν τολμαει ουτε να αναφερει το ονομα της ιστοσελιδας που τον ενοχλει περισσοτερο.
Κλεινοντας για να ξερει φυσικα τοσο ο φαντασιοπληκτος στρατηγος οσο και οι αλλοι γυρω του και επειδη πριν δυο εβδομαδες πεταξε παλι λασπη εναντιον μας αλλα και εναντιον του Σωτηρη Ντουρου, πως πισω απο αυτην εδω την ιστοσελιδα δεν κρυβεται κανεις επικεφαλης, ουτε πρακτορας, ουτε περιβαλλοντολογος, ουτε γιατρος, ουτε πιλοτος, ουτε κανεις. Αυτα κρυβονται μονο στο μυαλο του φαντασιοπληκτου στρατηγου που κανει τα αδυνατα δυνατα για να ανεβασει τους τριτους στον τελικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου