Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γιάννης Κασσαβός: Στη τελική ευθεία για τη νίκη

Δελτίο τύπου: Στην τελική ευθεία για τη νίκη
Διάχυτος ήταν ο ενθουσιασμός κατά τη διάρκεια της ομιλία του επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες και Υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, στην κεντρική πλατεία Αχαρνών.
Ο Γιάννης Κασσαβός, στο βήμα της εξέδρας ύψωσε το πολιτικό του ανάστημα και κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές των Αχαρνέων.

Ο χειμαρρώδης πολιτικός λόγος του Γιάννη Κασσαβού και η μεστή του παρουσία στην εξέδρα, ξεσήκωσε, αμέτρητες φορές, τον κόσμο σε εκδηλώσεις ενθουσιασμού.

Η διεκδίκηση, η αξιοκρατία, η συναίνεση, η διαφάνεια, η μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, η πάλη για την καθημερινότητα, οι κοινωνικές και χωροταξικές υποδομές, η διαρκής επαφή με το πολίτη, το όραμα, το περιβάλλον, ο πολιτισμός και η ανάπτυξη, είναι μερικές από τις αξίες, στις οποίες αναφέρθηκε ο Γιάννης Κασσαβός κατά την ομιλία του.
Στο τέλος της ομιλίας, ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες και Υποψήφιος  Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, κάλεσε στην εξέδρα τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν, από το πλήθος του κόσμου. 
Στη συνέχεια ο Γιάννης Κασσαβός κατέβηκε από την εξέδρα και έγινε "ένα" με τον κόσμο, χαιρετώντας και ευχαριστώντας τους πολίτες των Αχαρνών για τη στήριξη και την αγάπη που του δείχνουν.
Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες δήλωσε:
"Το Πρόγραμμά μας, δείχνει το δρόμο που θέλουμε να χαράξουμε και το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας εγγυάται την επιτυχία της προσπάθειας αυτής. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου, μας γεμίζουν με δύναμη να προχωρήσουμε σε ανοιχτή ρήξη με την οπισθοδρόμηση και την αδράνεια και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις, ανάπτυξης και ελπίδας για τις Αχαρνές."

 Μετά τιμής
ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εθνικής Αντιστάσεως 24 & Παπαφλέσσα. Αχαρνές (πλ. Καράβου)
τηλ.: 210 24 47 580-1 - Fax: 210 24 47 582
acharnai@gmail.com    -    www.acharnai.org

Επίσης δείτε την ομιλία του Γιάννη Κασσαβού εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=95XTwsQQP88&feature=player_embedded

2 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά; Που είναι οι πανοραμικές φωτογραφίες που βγάζατε στο κτήμα Αλεπού; Το σκασε ο φωτογράφος; Δεν είναι ωραίο να κρύβεσαι στην ήττα όπως δεν ήταν ωραίο και ο αγώνας που έδωσες γενικά... Καλό ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τα γραπτά μένουν.
    Ο κύριος (όχι ειρωνικά το κύριος, αντιθέτως) Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος στις 19 Σεπτεμβρίου αναφερόμενος στη συγκέντρωση στη Βαρυμπόμπη των Ενεργών.
    "Όταν οι προεκλογικες εκστρατείες ορισμένων γίνονται τόσο illustration μήπως να αναρωτηθούμε τι συμβόλαια έχουν υπογραφεί για το μέλλον;"

    Διακρίνουμε μια δόση κωλοτούμπας ή μου φαίνεται.
    Και 4-5 σκέψεις.

    1. Το ποιοτικό illustration δεν έχει συμβόλαια? Πρόσεξε τo φίλε μου γιατί η μεγάλη λούμπα είναι να νομίζεις ότι είσαι καθαρός και να παραμυθιάζεσαι. Μάθε και (προ)φυλάξου!!!

    2. Μόλις μαζέψεις 2000 κόσμο θες όντως πανοραμικήφωτογραφία. Μόλις μαζέψεις να σου συστήσω έναν καλό.

    3. Μπράβο στους πιτσιρικάδες που μαζεύτηκαν να ακούσουν τους φίλους τους να παίζουν στην πλατεία.

    4. Όταν λες ωραίος αγώνας, εννοείς τον Gianni Pontidi έναν άλλο "Μιχάλη" που εξαφανίστηκε, τον Acharnes evolution, στο Facebook ή το menidiatiko vima. Να μην μιλήσουμε για τους επώνυμους γιατί θα θίξουμε υπολήψεις και δεν κάνει.

    Και κάτι τελευταίο.
    Όταν οι άλλοι ψάχνουν τρόπους να απευθυνθούν στον κόσμο κάποιοι άλλοι είναι σπίτια του μέσα και μαθαίνουν τα προβλήματα του.

    Καλό ταξί και σένα και καλή (προσωπική) επιτυχία την Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή