Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Έντονη μυστικοπάθεια με τους σταυρούς των υποψηφίων. Γιατί;

Δημαρχείο Αχαρνών
Εντονη μυστικοπάθεια επικρατεί σχετικά με τους σταυρούς των υποψηφίων. Τρία εικοσιτετράωρα μετά το κλείσιμο της κάλπης και υποψήφιοι μαθαίνουν με ρυθμό "χελώνας" τους σταυρούς προτίμησης που έχουν λάβει.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δημιουργεί ερωτηματικά τόσο στις παρατάξεις, στους υποψήφιους τους όσο και στους ψηφοφόρους γενικά αλλά ιδίως δε στην παράταξη του  κ. Ντούρου που κατέλαβε την 2η θέση στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη και ενδιαφέρεται άμεσα.
Και δεν μιλάμε για τα στελέχη της παράταξης Φωτιάδη καθώς είναι προφανές πως αυτοί έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο "άβατο" της Διοίκησης του Δήμου λόγω της πρόσφατης 4ετής θητείας τους.
Φαίνεται λοιπόν πως η διοίκηση Φωτιάδη έχει δασκαλέψει την ανωτέρω διοίκηση του δήμου να τηρεί απόλυτη μυστικοπάθεια κάτι άλλωστε που έχει συμβεί και στο παρελθόν με άλλα θέματα.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Μ. Μουκάνης-Μ. Θεοδωρίδης
Οι πρώτοι σε σταυροί του Π. Φωτιάδη
Είναι κοινό μυστικό πως οι επικεφαλείς του συνδυασμού του Παναγώτη Φωτιάδη είναι ο Μαρίνος Μουκάνης και ο Ματθαίος Θεοδωρίδης γεγονός που από μόνο του θα προξενήσει δυσμένείς εντυπώσεις τόσο στον μενιδιάτικο αλλά και στον ποντιακό λαό.
Ακούγεται δε πως ο πρώτος έχει συγκεντρώσει πάνω από 1500 σταυρούς με τις περισσότερες μάλιστα να είναι μονοσταυρίες. Σε συνδυασμό πάντα με το γεγονός πως τα εκλογικά τμήματα τα είχαν κατακλύσει αθίγγανοι από άλλες περιοχές όπως π.χ. το Ζεφύρι δημιουργούνται στον κόσμο πολλά ερωτηματικά.
Εκτός αν είμαστε τόσο λάθος εμείς και δεν είδαμε το έργο τους τα τρισήμιση τελευταία χρόνια...

4 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνετε γιατί δε δίνουν σταυρούς;
    Τι να πουν? Οτι εβγαλαν πρωτο το Μουκάνη και το Θεοδωρίδη; Τι να πουν ? Οτι αυτοι οι τύποι πρεπει ξανα να εχουν θεσεις ευθυνης; Ουτε ο Φωτιάδης δεν περίμενε τετοια εξέλιξη..
    Θα αφησουμε τον τοπο μας σε χερια ασχετων και επικίνδυνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ;;;;;;ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε λεω ονομα γιατι πολυ απλα φοβαμε.η πολη μας ειναι στη χειροτερη θεση που ηταν ποτε .ντρεπομαστε που ειμαστε απο το Μενιδι.Φτανει πια μην ξανακανουν οι Μενιδιατες το λαθος και υποστηριξουν Φωτιαδη ,οπως εκαναν την προηγουμενη τετραετια(γιατι απο αυτους βγηκε δημαρχος ,τη 2η Κυριακη). Νιωθουμε ξενοι πια στον ιδιο μας τον τοπο!Βοηθηστε το Μενιδι να ξαναζωντανεψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ξέρουν έγκυρα και έγκαιρα τους σταυρούς που πήραν όλοι οι υποψήφιοι. Δεν παίζουμε πόκερ με κλειστά χαρτιά θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι εκλεγμένοι συνεργάτες του καινούριου Δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή