Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου της παράταξης "Για την Πόλη μας" μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτελέσμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 15 Νοέμβρη ο λαός των Αχαρνών έστειλε ξεκάθαρη εντολή αλλαγής πορείας για την πόλη μας. Η παράταξη μας ακολούθησε το δρόμο της παρουσίασης προγραμματικών θέσεων και λύσεων για τα προβλήματα της πόλης.


Η προεκλογική περίοδος είχε για όλους εμάς δύσκολες στιγμές. Ήταν αυτές οι οποίες δεν είχαν σχέση με την ανάπτυξη της πόλης αλλά με την αντιμετώπιση μη πολιτικών ζητημάτων. Κυρίως όμως είχε ευχάριστες στιγμές. Ήταν όλες αυτές οι οποίες μέσα από συνεργασία των στελεχών της παράταξης ανάδειξαν λύσεις. Την υλοποίηση αυτών των λύσεων θα θέσουμε σε άμεση προτεραιότητα μέσα από την αξιοποίηση κάθε παραγωγικής δύναμης αυτού του τόπου.

Από σήμερα κιόλας βρισκόμαστε σε θέση μάχης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων .Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε οι  προεκλογικοί «αντίπαλοί» μας, για το καλό της πόλης μας  να γίνουν σύμμαχοι αλλά παράλληλα και αντικειμενικοί κριτές, στη χάραξη της νέας αναπτυξιακής στρατηγικής.

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, αλλά και όσους στάθηκαν απέναντι μας. Στο εξής, αυτή η διαφοροποίηση δεν θα υφίσταται και είναι δέσμευση όλων μας ότι θα πορευθούμε με μόνη μας αρχή την ισονομία.

 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΧΑΡΝΩΝ
Σωτήρης Ντούρος

Μπουμπουλίνας 2& Φιλαδελφείας
τηλ επικ: 210 2407917-210 2407939

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου