Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Στείλτε τις καταγγελίες σας στο Μενιδιάτικο Βήμα αν είδατε κάτι περίεργο στις εκλογές!

Είναι αλήθεια πως ψηφοφόροι είδαν με τα μάτια τους ή άκουσαν ή υπέπεσε κάτι το επιλήψιμο από υποψήφιο Δήμαρχο που την άλλη Κυριακή διεκδικεί τον Δήμο;



Μήπως είδαν από κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο να "χρηματίζει" ψηφοφόρους με 50αρικα και 20άρικα; Εμείς απλά ρωτάμε...

Μήπως είδαν πολλούς αθίγγανους να ψηφίζουν στα εκλογικά τους τμήματα;
Μήπως οι Αχαρνές συννενόθηκαν με το ΖΕΦΥΡΙ;
Εμεις ρωταμε και θελουμε τα σχολια σας.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ Ε-ΜΑΙL ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

7 σχόλια:

  1. Πήρατε χαμπάρι τι έγινε; Καταλάβετε τι μεθόδους χρησημοποίησε ο Φωτιάδης; Μπράβοι και αθίγγανοι είχαν κατακλυσει τα εκλογικά..
    Τσάντες με 50ευρα και 20ευρα βγηκαν και γέμισαν τις τις τσέπες των τσιγγανων
    θελουμε τεοια πόλη να εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lypame gia logariasmo toys.nea dynami panagiotis grigoriadis.kante gifto dimarxo na telionoyme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλουμε να έχουμε τέτοια πόλη; Μα την έχουμε ήδη! Και οι κάλπες, το μόνο που έδειξαν, είναι πως θέλουμε να εξακολουθήσουμε να την έχουμε, διότι αυτό ακριβώς μας αξίζει! Κι όποιος έχει άλλη άποψη, ας τη φώναζε στην κάλπη. Χχχχμμμ... σιωπή ακούω...

    Και φυσικά είναι γνωστό πως μοιράστηκαν χρήματα στον Κάραβο και πως οι τσιγγάνοι ψήφισαν στο Μενίδι. Όπως είναι γνωστό πως δε θα γίνει και τίποτα γι'αυτό! Για το λόγο που προανέφερα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η παράταξη του κ. Φωτιάδη καταφεύγει σε τραμπουκισμούς για να πάρει ποσοστά. Προετοιμαστείτε γιατί τα χειρότερα έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χρήματα αυτά που δώθηκαν με τις τσάντες όπως αναφέρθηκε, μήπως είναι τα χρήματα που ψάχνουν εδώ και τρείσίμιση μήνες οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ ο Φωτιάδης τους έλεγε ότι έχει ο δήμος οικονομικά πορβλήματα και δεν μπορεί να τους πληρώσει; Να μοιράζει όμως χρήματα για ψήφους ο υποψήφιος δήμαρχος βρήκε. Αλοίμονο σε αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και σε αυτούν που τον ψηφίζουν ξανά. Τουλάχιστον οι γονείς των Αχαρνών ας βρούν την ευκαιρία να ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΤΩΡΑ απέναντί στην πποφανή κοροϋδία που επιρρεάζει την ποιότητα ζωής την δική τους αλλά και των παιδιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ?ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΕΣ ΟΕΟ???ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ!ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΓΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati tosh epithesh...?epeidh enas magkas tsigganos katafere na kanei pola erga sto dhmo kai na diaxeiristei themata kai katastaseis pou oyte fantazotan kaneis oti tha petyxaineis...xolh stazete..alla mallon t aphrate eseis xontra gia na kanete tetoiou eidous epitheseis..to adiko omws den eylogeite kai tha apodeixthei sto telos ayto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή