Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης για την θέση της στον δεύτερο γύρο των εκλογών

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ

                                   
               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ χαιρετίζει όλες και όλους που έκαναν το βήμα και στήριξαν την άλλη πολιτική πρόταση στην Τοπική Διοίκηση, καταδικάζοντας... 
 την αντιλαϊκή πολιτική. Ολες και όλους που έδωσαν τη μάχη της αύξησης της παρέμβασης της παράταξης, στην κατεύθυνση της ανατροπής αυτής της βάρβαρης και απάνθρωπης πολιτικής της κυβέρνησης, της ΝΔ, της Ε.Ε, του ΔΝΤ και των εκπροσώπων τους και σε τοπικό επίπεδο.
            Επαναβεβαιώνουμε με ακόμη μεγαλύτερο το αίσθημα της ευθύνης ότι, όπως μέχρι σήμερα έτσι και με περισσότερη αυταπάρνηση, θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για τα μεγάλα, τα γενικά, αλλά και τα μικρότερα, τα τοπικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες στους τόπους δουλειάς και κατοικίας.
            Την Κυριακή 14 Νοέμβρη επαναβεβαιώνουμε την καταψήφιση της αντιλαϊκής πολιτικής και ΔΕΝ στηρίζουμε τους εκπροσώπους της, είτε τον «επίσημο» είτε τον δήθεν ανεξάρτητο. ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
            Καλούμε τους χιλιάδες δημότες και δημότισσες που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, αλλά και όλους όσους αισθάνονται ότι δεν θέλουν να ψηφίσουν όσους απέρριψαν, να ρίξουν ΑΚΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟ στην κάλπη. ΑΣ ΜΗΝ τους ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ.
            Τα δύσκολα από τις 15 του Νοέμβρη είναι μπροστά μας και στους αγώνες θα είμαστε όλοι παρόντες με αρχή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Δευτέρα 15 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου