Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σωτήρης Ντούρος: «Να μην αφήσουμε και πάλι την πόλη μας σε χέρια, οπισθοδρομικών ή άλλων δυνάμεων»

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοέμβρη απέδειξε ότι ο λαός των Αχαρνών έχει κρίση. Απέδειξε ότι έδωσε βάση στις προγραμματικές θέσεις και επιβράβευσε την ποιότητα του στελεχιακού δυναμικού που απαρτίζει τον συνδυασμό μας.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε πλέον από την πλειονότητα των πολιτών, έχουν ως κοινή συνισταμένη, ότι αυτός ο συνδυασμός και αυτά τα στελέχη είναι που πρέπει την επόμενη Κυριακή να βρεθούν στις θέσεις ευθύνης. Γιατί ως παράταξη μπορούμε να εγγυηθούμε την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πορεία του τόπου με γνώμονα μόνο το συμφέρον της πόλης και των δημοτών.

Το παρελθόν της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτελούν σοβαρή ένδειξη για την ποιότητα του τρόπου διοίκησης που υπόσχεται εκ νέου η παράταξη του κ. Φωτιάδη.

Τώρα όμως, το δίλλημα της επόμενη Κυριακής είναι ξεκάθαρο. Αποφασίζουμε για το επίπεδο της ποιότητας ζωής που θέλουμε στην πόλη μας.
Για το μέλλον αυτού του τόπου, με προγραμματικές θέσεις και με πραγματικό όραμα για την πόλη μας, προτρέπουμε τον Αχαρναϊκό Λαό να προσέλθει μαζικά την επόμενη Κυριακή στις κάλπες.

Η στάση της αποχής δίνει δύναμη σε όσους επιθυμούν την οπισθοδρόμηση. Γιατί όσοι επιθυμούν την οπισθοδρόμηση, θα είναι εκεί και θα ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή, προασπίζοντας τα δικά τους συμφέροντα.

Δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι. Ελάτε, να δώσουμε όλοι δύναμη στην ψήφο μας. Να μην αφήσουμε και πάλι την πόλη μας σε χέρια, οπισθοδρομικών ή άλλων δυνάμεων.

Η ευθύνη είναι όλων  μας συλλογικά.
Η ευθύνη είναι του καθενός μας ξεχωριστά.

Σωτήρης Ντούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου