Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο «τσιλιαδόρος» των μουσουλμάνων

Είναι γνωστό ότι κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη των Δημοτών και φυσικά τον σταυρό τους. Αλλά ότι θα υπήρχε άνθρωπος που θα φίλαγε τσίλιες σε καφενείο γεμάτο μουσουλμάνους αλλοδαπούς μετανάστες...
 για να αναγγείλει ο επικεφαλής του συνδυασμού, την χρηματοδότηση ενός τεμένους, ξεπερνά τη φαντασία μας…
Όπως είναι γνωστό και οι αλλοδαποί ψηφίζουν στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές και μάλιστα ο Δήμος μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας αυτών. Αυτό, ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν το άφησε να πέσει κάτω ο οποίος μάλιστα είχε και τον τσιλιαδόρο του, Αμπταλαντίδη (δικό μας παρατσούκλι!), που κράταγε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα. Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε στους δύσμοιρους οικονομικούς μετανάστες ότι με την εκλογή του θα επιδοτεί το ενοίκιο του χώρου που χρησιμοποιούν για τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ενώ παράλληλα θα δρομολογήσει τη διαδικασία ανέγερσης τεμένους στην πόλη των Αχαρνών.

πηγή: http://www.acharnews.gr/view.php?id=1101

Σχολιο ΜΒ: Αγαπητό acharnews, ο τσιλιαδόρος δεν λεγόταν Αμπταλαντίδης αλλά Ευσωμίδης.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΝΙΔΙΑΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΙΔΗ; ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝ "ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ Ο ΝΤΟΥΡΟΣ"! ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ; ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό. Το να μιλάμε ανώνυμα είναι θεμιτό. Το αναφέρουμε όμως επώνυμα χωρίς αποδείξεις δεν είναι σωστό.
    Απλά θα σου πούμε πως και εμείς αν κάναμε copy paste την ανάρτηση του acharnews είναι γιατί γνωρίζουμε τι συνέβη στην Βίκτωρος Ουγκώ και Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία στο ορθογώνιο τραπέζι πολύ δε περισσότερο ποιος ήταν ο κύριος με τα μάυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή