Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα νίκης στους Θρακομακεδόνες για τον Σωτήρη Ντούρο και την παράταξη "Για την πόλη μας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 01/11/2010  ο επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» Σωτήρης Ντούρος πραγματοποίησε ομιλία στους κατοίκους των Θρακομακεδόνων.
Στην κατάμεστη αίθουσα, ο κόσμος της πόλης έστειλε πραγματικά το μήνυμα της νίκης.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος  τόνισε ότι  «Οι Αχαρνές και οι Θρακομακεδόνες αξίζουν περισσότερα. Δεν έπρεπε και δεν είχαμε το δικαίωμα αυτή την πόλη, να την αφήσουμε να χάσει την αίγλη της. Και όμως έγινε. Διαπιστώνουμε εγκληματική αδιαφορία για τα καυτά προβλήματα  της πόλης.»
Ο κ. Ντούρος, τόνισε ότι η περιοχή Θρακομακεδόνων αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα. Για την επίλυσή τους χρειάζονται παρεμβάσεις αφ΄ ενός για να διατηρηθεί η φυσιογνωμία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, αφ΄ ετέρου για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες βελτιώσεις σε έργα υποδομής, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο χαρακτηρισμός του προτύπου.
Παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης για την περιοχή των Θρακομακεδόνων, στο οποίο οι βασικές αρχές είναι:

• Οι Θρακομακεδόνες παραμένουν περιοχή αποκλειστικά για κατοικία
• Υλοποιούμε ήπιας μορφής αναπλάσεις για τη δημιουργία χώρων περιπάτου, ξεκούρασης και αναψυχής.
• Δίνουμε έμφαση στην καθαριότητα με επέκταση προγράμματος ανακύκλωσης, εφαρμογή προγράμματος κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων και με άμεση απομάκρυνση μπαζών.
• Οργανώνουμε την  πυρασφάλεια με ηλεκτρονικό σύστημα πυρανίχνευσης και εφαρμόζουμε προγράμματα  ενίσχυσης του  εθελοντισμού
• Προγραμματίζουμε την  επαρκή σχολική στέγη, ιδιαίτερα την άμεση κατασκευή 3ου Νηπιαγωγείου καθώς και την άμεση παραλαβή και λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις από αρκετούς κατοίκους, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε ζητήματα διατήρησης του χαρακτήρα του οικισμού και στην αυτονομία που θα έχει διοικητικά η δημοτική κοινότητα Θρακομακεδόνων στο πλαίσιο του ενιαίου Δήμου Αχαρνών.

3 σχόλια:

  1. Βρεθηκε και καποιος που ασχολήθηκε με τους Θρακομακεδόνες, το πιο όμορφο κομμάτι των Αχαρνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalh epituxia ston swthrh ntouro,as tou dwsoume me thn pshfo mas to provadisma gia mia kaluterh polh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή