Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Έμφραγμα στο 96' για τον Αχαρναϊκό 2-2 με Προοδευτική

Εμφραγμα στο 96' λεπτο χθες για τον Αχαρναϊκό αφού σε εκείνο το λεπτό η ομαδα του Κορυδαλλού ισοφάρησε μετά απο εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά  και αδράνεια της άμυνας της ομάδας μας.
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με 4 αποβολές παικτών, το τελικο 2-2 διατήρησε την διαφορά των  τριών βαθμών στο βαθμολογικό πίνακα υπέρ της Προοδευτικής.

Ο Αχαρναϊκός άνοιξε το σκορ στο 42' με τον Τσεβά και ακολούθησε διακοπή του παιχνιδιού λόγω έντασης που προκλήθηκε στον πάγκο της Προοδευτικής με συμμετοχή παικτών του Αχαρναϊκού και της φιλοξενούμενης ομάδας. Αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και το ματς να ξεκινήσει μετά από 15λεπτη διακοπή.
Η Προοδευτική ισοφάρισε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου με κοντινό πλασέ του Λαζάρου, ο οποίος στο 68' είχε και δοκάρι σε μια περίεργη φάση, ενώ ο Αχαρναϊκός πήρε το προβάδισμα στο 80' μετά από αλλεπαλληλα λάθη της αμυνας των φιλοξενούμενων.
Η λύτρωση για την Προοδυτική ηρθε στο 96ο λεπτό.
Επεισόδια μεταξύ των παικτών διαδραματίστηκαν και με τη λήξη του αγώνα, ενώ η αποστολή της Προοδευτικής παρέμεινε για αρκετή ώρα μετα το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, μέχρι να αποχωρήσει συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Γκολέμης, Μαγγίνας, Μπίτρης, Βαμβακερής, Μωυσιάδης (53' λ.τρ. Ανέστης), Αθανασόπουλος (76' Ανυφαντής), Μερμήγκης, Καλογερόπουλος, Χριστόπουλος, Τσεβάς (73' Ρεντούμης), Γκαβζίδης
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς , Καλαϊτζίδης. Χόρτσας Δ., Ζίζηλας, Αλεξίου (89' Α. Χόρτσας), Ντούκα (74Μιχαήλ), Μπιρμπίλι (83' Ουσταμπασίδης), Λαζάρου, Λέκκας, Γρίβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου