Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

"Επίσημη" στήριξη Θέμη Οικονόμου στον Σωτήρη Ντούρο στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Μπορεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Θέμης Οικονόμου με γραπτή του δήλωση στον τύπο να είπε πως "...κάθε ένας από τους συνεργάτες και την ομάδα μας θα λειτουργήσει κατά συνείδηση και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ...

θα στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο και την υποψήφια δημοτική ομάδα της επιλογής του" όμως προχθές στο κάλεσμα του Χάρη Δαμάσκου στο κτήμα "Ορεινό" στην Πάρνηθος επίσης "επίσημα" είπε:

"Δεν θα μπορούσα ποτέ να στηρίξω το επίσημο ΠΑΣΟΚ και θεωρώ πως καταληλλότερος Δήμαρχος για τις Αχαρνές είναι ο Σωτήρης Ντούρος".

Κατά συνέπεια ο υποψήφιος με την παράταξη "Όραμα και Ελπίδα για τις Αχαρνές" ο οποίος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών αλλαγών έλαβε ποσοστό της τάξης του 5,12% τάσσεται υπέρ του Σωτήρη Ντούρου στις εκλογές της 14ης Νοέμβρη.

2 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είδα τους συμπολίτες μου ενωμένους για το καλό αυτού του τόπου και το χάρηκα πολύ. Από την άλλη πλευρά βλέπω ορισμένους που τους τίμησε αυτός ο τόπος να βάζουν το κομματικό συμφέρον πάνω από το τοπικό. Θα ήθελα να τους πω ότι θα πρέπει να ντρέπονται όταν περνούν από την πλατεία. Για μένα θα είναι υπόλογοι και προκαλώ τους συμπολίτες μου να τους απομονώσουν και να τους απορρίψουν από την μικροκοινωνία μας. Προσωπικά εγώ υπόσχομαι να μην ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ αν συμβεί κάτι κακό στο Μενίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν λεται οτι μετα απο πολα χρονια ειδα τους συμπολιτες μου ενομενους για το καλο του τοπου τη ενοητε τον ντουρο ενομενο με τον μουστακατο δημαρχο και τον φωτιαδη βουλευτη του ΠΑΣΟΚ που απο κηνου καταστρεψανε τον τ τεχνικο φραγμα στην αθεας με αποτελεσμα να πλημηριζη το μενιδιποτε αληθια ηταν χωρια οταν ολοι μαζι ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ Στρυφτο για καταχρηση 10 εκατομιριων οι οταν τα βπερασμενα χρηστουγενα παρεουλα η παραταξη του στρηφτου του φωτιαδη του κυριου λεκα μαζυ και του κυριου κασαβου και σσημερινων συμβουλων του κριου ντουρου καληψαν πεντεμιση εκατομιρια που εκαναν φτερα απο την επιχειρηση νεκροταφειου βρε παιδια κανεται πως δεν καταλαβενεται δεν βλεπεται οτι ολα ηταν ενα στημενο παιχνηδι που σσχεδιαστηκε απο το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΧΑΜΟ ΗΥΤΑΝ ΝΑ ΣΥΓΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣ ΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΟΣΗ ΤΟΥς ΒΟΛΕΥΗ ΑΥΑΝΤΑΣΤΑ ΒΕΒΕΑ ΟΙ ΘΡΙΑΜΚΒΕΥΤΑς ΚΑΝΟΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙ ΕΧΩΝΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή