Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Δημάρχου Αχαρνών Κου Παναγιώτη Φωτιάδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Παναγιώτης Φωτιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά το αποτέλεσμα της Β' Κυριακής των εκλογών:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους και όσες μας στήριξαν. Δώσαμε έναν έντιμο, τίμιο και καθαρό αγώνα. Την πρώτη Κυριακή τα καταφέραμε παρόλο που πολεμούσαν 8 εναντίον 1.
Τη δεύτερη Κυριακή η αποχή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά στη δημοκρατία αποφασίζουν οι συμμετέχοντες και το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Ο Σωτήρης Ντούρος, σε συνεργασία με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που έφτασε το Δήμο στο χείλος του γκρεμού, αναδείχθηκε νικητής. Συσπειρώθηκαν και ανέδειξαν τον ρατσισμό και την ξενοφοβία σε μείζον ζήτημα της κοινωνίας. Λυπάμαι, ειλικρινά! Εμείς, επί μία τετραετία δουλέψαμε σκληρά για να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του Δήμου αλλά, όπως φαίνεται, αυτό ο κόσμος δεν το αναγνώρισε. Ειλικρινά, πιστέψτε με, μόνο προβλήματα θεραπεύαμε, προβλήματα προκατόχων μας. Θέλω να συγχαρώ τον Σωτήρη Ντούρο για τη νίκη του και να του ευχηθώ χρηστή και δημιουργική θητεία».

ΜΒ: Το δελτίου τύπο της παράταξης ΠΑΚΠ του κ. Φωτιάδη δεν απεστάλλει στο ΜΒ. Οφείλουμε όμως εμείς να το δημοσιεύσουμε. Αποτελεί αντιγραφή από άλλες ηλεκτρονικές σελίδες. Διαχείριση ΜΒ.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το δελτίο τύπου ειναι επιεικώς απαράδεκτο. Δηλαδή αν ο στριφτός στήριζε τον Φωτιάδη εκείνος θα του έλεγε όχι;
    Γιατί οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι έγινε κρούση για να παρει στήριξη, αλλά ο Στριφτός αρνήθηκε.
    Ρατσισμός και ξενοφοβία: Να του θυμίσουμε μήπως ότι έκανε χιλιάδες μεταδημοτεύσεις αθιγγάνων; Ποσο δημοκρατικό θεωρεί να ψηφίζουν στις Αχαρνές άνθρωποι παντελώς άσχετοι οι οποίοι κίνητρο είχαν κάποια 50ευρα!
    Και αν δεν κάνω λάθος, κυρίως στηλιτευτηκε το γεγονός ότι άνθρωποι χωρίς προσόντα κατείχαν σημαντικές διοικητικές θέσεις, όπως των Αντιδημάρχων.
    Ο κ. Φωτιάδης μόνο και μόνο για να διατηρηθεί στην εξουσία χρησιμοποίησε αθέμιτους τρόπους οι οποίοι είχαν ως στόχο την εξυπηρέτηση Τσιγγάνων και Ποντίων. Ειδικά τους τελευταιους τους χρησιμοποίησε όπως κάνουν όλοι οι ποντιοπατέρες - φύλαρχοι εδώ και χρόνια!
    Και τέλος, να του επισημάνουμε ότι απείχαν ίσως απλά οι δικοί του οπαδοί. Δεν εξηγείται αλλιώς το αποτέλεσμα. Προτίμησαν να μείνουν σπίτι τους από το να τον στείλουν να ξαναδιοικήσει.
    Ας ελπίσουμε ότι το μέλλον που έρχεται ειναι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή