Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Λαθος δημοσιευση απο Αχαρναϊκα Νεα

Προχθες συμπληρωθηκαν 11 χρονια απο την πιο μαυρη σελιδα στην ιστορια των Αχαρνων. Απο το φονικο εγκελαδο που ταρακουνησε ολη την πολη. Με αφορφη το γεγονος αυτο ο κ. Ντουρος ηταν ο μονος που θημυθηκε τις θλιβερες εκεινες ημερες και εξεδωσε την παρακατω ανακοινωση:
«Η σημερινή ημέρα, είναι συνώνυμη της καταστροφής για την πόλη μας. Οι μνήμες του σεισμού της 7ης/9/1999, παραμένουν άσβεστες, όπως και όλοι οι συνάνθρωποι, οι φίλοι μας, οι γνωστοί μας που χάθηκαν εκείνη τη μέρα.
Αυτή η μέρα, όσο καταστροφική και αν ήταν, δυστυχώς δε αφύπνισε τις συνειδήσεις όλων. Αντιθέτως έγινε η αιτία για μια άνευ όρων ανάπτυξη και την απόλυτη τσιμεντοποίηση της πόλης. Σε αυτή την πορεία η οποία διήρκεσε μια δεκαετία η πόλη άλλαξε προς το χειρότερο, χωρίς σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς τις απαραίτητες υποδομές.
Όσο και αν η κατάσταση είναι δύσκολο να αναστραφεί, μέσα από ένα στρατηγικό πλαίσιο σχεδιασμού και σε συνάφεια με μεθόδους που διεθνώς έχουν ακολουθηθεί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το αστικό περιβάλλον της πόλης μας θα βελτιωθεί.
Είναι δέσμευσή μας, επίσης, ότι σε αυτό το πλαίσιο αναγέννησης της πόλης, καταυλισμοί κάθε είδους δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να υφίστανται. Με κοινωνική ευαισθησία, αλλά χωρίς καμία παρέκκλιση από τις αρχές ενός σύγχρονου αστικού περιβάλλοντος η πόλη θα αλλάξει»
 Αργότερα ο κ. Κασσαβος εξεδωσε μια ανακοινωσε η οποια και παρουσιαζεται στην εφημεριδα των "Αχαρναικων Νεων" στον φυλλο της 9ης Σεπτεμβριου 2010. Μονο που η εν λογω εφημεριδα εβγαλε ως ανακοινωση του κ. Κασσαβου την ανακοινωση που ειχε κανει ο Ντουρος νωριτερα.
Φυσικα ο κ. Κασσαβος δεν φταιει αλλα δεν επιτρεπεται μεσω προεκλογικης περιοδου οι εφημεριδες να κανουν τετοια σοβαρα λαθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου