Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών με Βασ. Τοπαλλιανίδη

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ
Υποψ. Δήμαρχος Βασίλης Τοπαλλιανίδης

Φίλοι συνδημότες

Σ΄ αυτές τις εκλογές η ψήφος του λαού ένα παραπάνω θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι κι αποδοχή της βάρβαρης και αντιλαϊκής πολιτικής. Αυτό που κρίνεται είναι η ΑΘΩΩΣΗ της πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, του Μνημονίου, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΔΝΤ ή Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ.
Η καταδίκη αυτής της πολιτικής μόνο ένα δρόμο μπορεί να πάρει για να στείλει ξεκάθαρο το μήνυμα ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. Τον δρόμο της αντίστασης κι ανυπακοής, για τον οποίο διαχρονικά και με συνέπεια αγωνίζεται και τοπικά η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ (πρώην ΠΑΣΥΜ) και που στοχεύει στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.


Η υπερψήφιση των υποψηφίων των συνδυασμών των κομμάτων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ με όποιο προσωπείο κι αν παρουσιάζονται, «επίσημοι» ή δήθεν ανεξάρτητοι- με τα πρόσωπα απλώς να εναλλάσσονται στους ρόλους – θα χρησιμοποιηθεί σαν ΕΓΚΡΙΣΗ αυτής της πολιτικής, που ξεθεμελιώνει τη κοινωνική ασφάλιση, που κόβει μισθούς και συντάξεις και με εργαλείο τον «Καλλικράτη» οι πρόθυμοι δήμαρχοι θα προσθέσουν νέα βάρη στις πλάτες των δημοτών και σε όλους τους τομείς της ζωής τους, υγεία, παιδεία, πρόνοια, φορολογία, υποδομές, άλλωστε τη δεύτερη Κυριακή όλοι μαζί θα είναι.
Αλλά και η ψήφος στους ανά 4ετία «γυρολόγους» και απόντες από τους τοπικούς αγώνες του ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ και των «συνιστωσών», που κάνουν δήθεν επιθέσεις ενότητας για «ευρύτερο κοινωνικό σχήμα», είναι άσφαιρα κι ανώδυνα πυρά για την διαιώνιση αυτής της πολιτικής, αφού οι ίδιοι είναι « κάθε χωριό και βιλαέτι», κατακερματισμένοι και οπισθοφυλακή του συστήματος. Αλλά και όπου είχαν την τοπική εξουσία τα προηγούμενα χρόνια ας μας πουν τι την έκαναν. Κι ας πουν και για την «παρουσία» τους στους αγώνες των ανθρώπων του μόχθου στην περιοχή μας.
Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι η απόδειξη της μεγαλύτερης δυνατής κοινωνικής εκπροσώπησης και δεν πρόκειται ούτε νερό στο κρασί της να βάλει, ούτε βαρίδια στους αγώνες.
Οι καιροί ου μενετοί, οι δρόμοι του αγώνα είναι ανοικτοί και δεν θα πάρει κανείς συγχωροχάρτι από το βασανισμένο λαό.


ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοινώνει 3 ακόμη υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της τους:
Δρακακάκη Βασιλική λογίστρια
Καλλιανίδη Νικόλαο αυτοκινητιστή και
Κατσούλα Ηλία, εργαζόμενο ΕΑΒ, πρόεδρο Συνδικάτου Μετάλλου Βοιωτίας και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου