Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η παράταξη "Για την πόλη μας" στην Αρωγη (Δελτίο τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα, 15/09 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της νέας περιόδου δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες Κ.Δ.ΑΠ-ΜΕΑ ΄΄ ΑΡΩΓΗ΄΄



Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σωτήρης Ντούρος, με υποψηφίους της παράταξης, ενώ συνοδευόταν από τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μίμη Κατσανδρή, ο οποίος ήταν από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της λειτουργίας της Αρωγής στο ξεκίνημά της.



Όλα τα μέλη της παράταξης μας δήλωσαν εξαιρετικά συγκινημένα από το έργο που πραγματοποιούν οι υπάλληλοι της Αρωγής αλλά και από τους ασθενείς συνανθρώπους μας, οι οποίοι αν και με σημαντικά προβλήματα, μπορούν να περνούν αρκετές ώρες ευχάριστα και δημιουργικά στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.



Η συνεισφορά των υπαλλήλων, γίνεται ακόμα πιο σημαντική και ανθρώπινη, όταν σχεδόν για 11 μήνες παραμένουν απλήρωτοι. Αν η πολιτεία παραμένει ανάλγητη, ο Δήμος Αχαρνών δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι συνυπεύθυνος.


Ο κ. Ντούρος, δήλωσε αποφασισμένος να αναλάβει δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς η εμπειρία από τη συνύπαρξη έστω και για λίγο, με όλους αυτούς τους ανθρώπους, στην Αρωγή, είναι τόσο σημαντική και δυνατή που ξεφεύγει πέρα από τα όρια διαχειριστικών δυνατοτήτων του Δήμου ή προεκλογικών στρατηγικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου