Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτιο τυπου της "Νεας Δυναμης" για την νεα σχολικη χρονια

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά με Υγεία και Πρόοδο.
Αρχίζει μια ακόμη σχολική χρονιά σαν τόσες άλλες με την ευλογία της Εκκλησίας μας, τις ελπίδες και τις ανησυχίες μαθητών και γονιών για ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο προκοπή και πρόοδο.
Ξέρουμε όλοι, πως οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής είναι μεγάλες και απαιτούν συνεχή μόχθο και εργασία σκληρή κι αδιάκοπη. Οι νέες προκλήσεις που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε είναι αρκετές.

Η παιδεία ήταν και είναι μια ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία, που βοηθάει να αναπτυχθούν και να διευρυνθούν οι γνώσεις, οι δυνατότητες και οι δεξιότητες του ανθρώπου, μέσα από τις οποίες διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
Στον χειμώνα που προβάλλει μπροστά μας, οφείλουμε να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας, να αγγίξουμε τα οράματά μας, να ελπίσουμε πως φέτος είναι η χρονιά μας!

Όσο μπορώ με τη φυσική μου παρουσία, αλλά και ως Παράταξη, θα είμαστε σε συνεργασία με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Ανατολικής Αττικής και θα βοηθάμε όσο μπορούμε στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Εύχομαι στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου της Παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου