Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σωτηρης Ντουρος: Μεταφορα δημοσιων υπηρεσιων στην Αυλιζα

Δελτίο Τύπου:

Με προτάσεις στη ΓΣ της Αυλίζας

Την Κυριακή, 26/9, ο επικεφαλής της παράταξης «για την πόλη μας» Σωτήρης Ντούρος μαζί με αρκετούς συνεργάτες του, βρέθηκε στη ΓΣ των Συλλόγων της Αυλίζας και του Αγίου Αθανασίου με θέμα την εγκληματικότητα.


Η ΓΣ εξελίχθηκε σε έντονο κλίμα εκ μέρους των κατοίκων, οι οποίοι βιώνουν αντικοινωνικές και παραβατικές συμπεριφορές εκ μέρους των αθιγγάνων κατοίκων της περιοχής. Ιδιαίτερα, τονίστηκαν τα προβλήματα της διακίνησης ναρκωτικών, της επικίνδυνης οδήγησης και της ηχορρύπανσης.

Εκ μέρους της παράταξης τονίζεται, ότι αυτά τα φαινόμενα αντιμετωπίζονται μέσω ολοκληρωμένων πολιτικών και όχι με αποσπασματικές κινήσεις. Στα πλαίσια αυτών των πολιτικών, οι οποίες έχουν ακολουθηθεί σε διεθνές επίπεδο, μια από τις προτεινόμενες δράσεις είναι η μεταφορά δημοσίων υπηρεσιών ή ακόμα και του αστυνομικού τμήματος.

Όπως έχει διαφανεί και από προηγούμενες προγραμματικές προτάσεις της παράταξης μας, η επίλυση του ζητήματος της κοινωνικής ένταξης των αθιγγάνων αποτελεί προτεραιότητα, με στόχο την αναβάθμισης της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου.

Επιπλέον ο κ. Ντούρος, πρότεινε, την ημέρα διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα της παραβατικότητας, να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας των κατοίκων στο αστυνομικό τμήμα της πόλης μας.


Η πρόταση έγινε κοινά αποδεκτή.

1 σχόλιο:

  1. Σε αυτή την πόλη οι προτάσεις είναι καταδικαστέεες... περιμένετε τώρα τους γνωστούς πληρωμένους κειμενογράφους της πόλης να βρουν λόγους να καταχωρίσσουν τον ντούρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή