Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Σωτήρης Ντούρος και η "Πόλη μας" στο ξεχασμένο "Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών"

Εξαιρετικής σημασίας επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος στο ξεχασμένο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών. Είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο μνημείο όταν θα έρθει ολοκληρωτικά στην επιφάνεια η Πολη μας οι Αχαρνές θα γίνουν πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της παράταξης "Για την πόλη μας".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική επίσκεψη τη Τετάρτη 30/09/2010, πραγματοποίησαν τα μέλη της παράταξης «για την πόλη μας» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου. Στη συνάντηση συμμετείχε και η κα Μαρία Χατζηδάκη-Βαβουρανάκη η οποία ενημέρωσε τους υποψήφιους της παράταξης για όσες εξελίξεις έχουν υπάρξει έως σήμερα στην υπόθεση της αποκάλυψης του Αρχαίου Θεάτρου.
Όπως τόνισε ο Σωτήρης Ντούρος, το Αρχαίο Θέατρο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας και για την ιστορία του.
Επισημαίνεται όμως, ότι η αποκάλυψή του θεάτρου θίγει τους όμορους ιδιοκτήτες. Δεσμευόμαστε ότι ο Δήμος Αχαρνών θα σταθεί αρωγός σε όλους τους ιδιοκτήτες οι οποίοι θα θιγούν και με κάθε τρόπο θα αποκαταστήσει την περιουσία τους.
Στα πλαίσια αυτά πιθανή αποζημίωση εκτός από τη χρηματική, μπορεί να είναι η απόδοση δημοτικής γης τουλάχιστον ίσης αξίας.
Σε κάθε περίπτωση η αποκάλυψη του θεάτρου, θα αποτελέσει βασικό άξονα των δραστηριοτήτων της παράταξής μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί κάθε διαδικασία για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου