Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Για εκβιασμο της παραταξης "Για την πόλη μας" μιλησε ο Σωτηρης Ντουρος στο Δ.Σ.. Δικαιως καταχειροκροτηθηκε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23/9/2010 με θέμα τη διαφημιστική προβολή των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Ντούρος έκανε παρέμβαση με την οποία ζήτησε να στηλιτευτεί από όλους το γεγονός ότι συγκεκριμένο έντυπο έχει προβεί σε εκβιασμό προς την παράταξη «για την πόλη μας».



Δηλώνουμε ανοιχτά ότι σε αυτές τις λογικές θα αντιταχθούμε σθεναρά και με κάθε μέσο. Πρέπει οι δημότες της πόλης μας να γνωρίζουν την αλήθεια προκειμένου να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, σε όλους τους δημότες για ποιο λόγο μια παράταξη η οποία αποτελείται από το καλύτερο έμψυχο και επιστημονικό δυναμικό της πόλης δέχεται τόση λάσπη.
Δειτε το σχετικο video: http://www.youtube.com/watch?v=H9BcEJoCtL8

Σχόλιο ΜΒ: Η παράταξη "Για την πόλη μας" έχουμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση πως μέχρι στιγμής διαθέτει μακράν το καλύτερο ψηφοδέλτιο. Αντικειμενικα...
 Βέβαια υπάρχουν και στις αλλες παραταξεις πρόσωπα αξιολογα και με επιστημονικο υποβαθρο που μπορουν να βοηθησουν τον τοπο.
 Το βεβαιο ειναι πως το συγκεκριμενο εντυπο θα συνεχισει να ασχολειται με την παράταξη "Για την πόλη μας" και με τον υποψηφιο Δημαρχο Σωτηρη Ντουρο.
Ειναι πασιφανες πως τον φοβαται και δεν του βγαινουν τα κουκιά για 2η τετραετία.
 
Ο επικεφαλης της παραταξης "Γιατην πόλη μας" τα ειπε εξω απο τα δοντια στο Δημοτικο Συμβουλιο και δικαιως καταχειροκροτηθηκε.

Παντως πρωτα οι ιδιες οι παραταξεις θα πρεπει να ελεγξουν που και σε ποιους δινουν την πρωωθηση του προγραμματος τους γιατι πανω απο ολα κανουν κακο στον ιδιο τους τον εαυτο. Στο βωμο της νικης και του χρηματος μην ισοπεδωνονται ολα. Οι εκδοτες παιζουν τα παιχνιδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου