Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σωτηρης Κατσουρος: Μην καθεσαι παρατηρητης

Επειδη ο φιλος ο Σωτηρης Κατσουρος επανηλλειμενα επιολλαει στο wall της σελιδας μας στο FB τη φωτογραφια του αλλα και σε αλλες σελιδες εμεις θα του κανουμε τσαμπα διαφημιση οπως του εγραψε και καποιος.

Επιπλεον μετα την ομιλια του κ. Κασσαβου δηλωσε πως "Το ΠΟΤΑΜΙ του ΚΑΣΣΑΒΟΥ, κυλά ΟΡΜΗΤΙΚΑ προς το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ. Πάνω από 1.500 άτομα στην παρουσίαση του συνδυασμού ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες".

Αντε για τα 1.500 ατομα να μην διαφωνησουμε ομως να προσεχει γιατι υπαρχει και ποταμι απληρωτων εργαζομενων αλλα και χειμμαροι προβληματων στα οποια δεν αναφερεται καθολου. Καλο θα ηταν να λεει πως " Το ΠΟΤΑΜΙ του Κασσαβου, κυλα ορμητικά στα προβληματα του τοπου με προτασεις και αιτιολογημενες δεσμευσεις και οχι ο δημαρχιακος θωκος να γινεται αυτοσκοπος".

Παντως εμεις το σλογκαν του θα το προωθησουμε αφου το θελει τοσο λεγοντας:
Μην κάθεσαι παρατηρητής, Μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τόπο μας. Γιατί το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που το προετοιμάζουν. Τον Νοέμβριο για τις Αχαρνές επιλέγω Δημοτική Παράταξη, ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες. Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο τον ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΤΣΟΥΡΟ, με ΔΗΜΑΡΧΟ τον Γιάννη ΚΑΣΣΑΒΟ.

4 σχόλια:

  1. χαχαχαχα... ρε τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτές τις εκλογές...
    λοιπόν... για να θυμόμαστε... ο Κατσούρος ξεκίνησε από το δίκτυο δημοτικών αναζητήσεων μαζί με τον ντούρο! Βγήκε ο Ντούρος και δεν του άρεσε.. πήγε μετά και ζήτησε το χρίσμα από το Πασοκ.. αυτοί στο Πασοκ στοιχειώδη νοημοσύνη έχουν και προφανώς δεν ασχολήθηκαν μαζί του! Αφού λοιπόν δεν του έκατσε και το Πασοκ.. ειπε να να πάει στον Κασσαβό! Και αυτός μη χάσει το κελεπούρι, τον μάζεψε κοντά του! Μαζί με τα υπόλοιπα κελεπούρια... με όλα τα καλά παιδιά!
    Α ρε Κατσούρε... έρμαιο της αποτυχημένης σου φιλοδοξίας.. πήγαινε μαζί με τον Κασσαβό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα υπόλοιπα κελεπούρια που λες δεν έχουν φάει χρήματα και δεν έχουν χρεώσει το Μενίδι...Ο Κασσαβός είναι ο μόνος που δεν είναι καμμένο χαρτί... από όλους τους άλλους (Στριφτός - Ντούρος- Φωτιάδης) έχουμε φάει σκατά...!!!Μπράβο στη νοημοσύνη σου να στηρίζεις Ντούρο ή όποιον άλλον... Τα τραβάει Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον χαχα... Ανώνυμο: Υπήρξε μια μακρά περίοδος Ανήσυχων Δημοτικών Αναζητήσεων. Σε κάποια χρονική περίοδο συναντηθήκαμε και με τον Σωτήρη τον Ντούρο, αλλά και με άλλους συνδημότες, για να Πρωτοστατήσουμε κάτω από το βάρος των οξυμμένων προβλημάτων στη δημιουργία Δικτύου Δημοτικών Αναζητήσεων, προκειμένου να ενώσουμε την αγωνία μας με την αγωνία των Δημοτών. Θ’ ακολουθούσαν συμμετοχικές διαδικασίες και θα επιλέγαμε μαζί, τους ικανότερους να μας εκπροσωπήσουν. Δεν θέλαμε να αποδεχθούμε τις έτοιμες λύσεις, την διαλαλούμενη προαποφασισμένη επιλογή, τους δοτούς ¨σωτήρες¨ στον Δήμο μας. Θα Καλούσαμε Δημότες των Αχαρνών, να στελεχώσουν μαζί μας, τα Δίκτυα των Δημοτικών Αναζητήσεων κατά συνοικία και γειτονιά και θ’ ακολουθούσε μέσα από συλλογικές - συμμετοχικές διαδικασίες η ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου. Αντί αυτού κλήθηκαν βιαστικά οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι συγγενείς του Σωτήρη και τον αναδείξαν υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών. Μετά από αυτή την διαδικασία βίαιης εκτροπής των προαναγγελλομένων στην διακύρηξη του δικτύου, αποχώρισα από το κατ’ επίφαση δίκτυο. Δεν είχα καμία συμμετοχή στη Δημοτική Παράταξη ¨Για την Πόλη μας¨.
    Σωτήρης Κατσούρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7 παραταξεις δυο κοματα λενε3 οτι ειναι διαφορετικοι σε τι καλικρατης συμφωνουν και οι εφτα στα πρωσοπα για να δουμε τα πιο γνωστα γεροντιδηςε πετροπουλος σαξανιδου μεχρι εχτες στον φωτιαδη σημερα στον κασαβο κασουγκασ πολυμενεας παπαδοπουλος στοον στρηφτο σημερα στον κασαβο σκρεκης βουγιουκλακης στον στρυφτο σημερα στοον φωτιαδη λαζαπου μεχρι χθεσ στονστρυφτοο σημερα στον ντουρο χαραλαμπιδης στον στρυφτο στον λεκα και τωρα στον ντουρο ελευθεριαδης στον στρυφτο και τωρα στον ντουρο κατσουρος στον ντουρο στο πασοκ και τωρα στον κασαβο μπατιστα στον στρυφτο και σε μια βδομαδα στον κασαβο και ολοι αυτοι ακομα και σημερα στα κοματατους παρεα ανεξαρτοιτοι ολοι εναμηση μηνα πριν τις εκλογες κκαι την δευτεροη κυριακη θα ψηφησουν απο κηνου αυτον που θα επικρατηση απο το κοματους κκαι απο την επομενοι κηριακη και οι ευτα θα εφαρμοζουν απο κκοινουτην ιδια πολιτηκη γιαυτο ολοι λαικη συσπειρωσηυ γιατι ολοι οι αλοι μας2 δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή