Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σημαντικη πρωτοβουλια της παραταξης "Για την πολη μας" του Σωτηρη Ντουρου

Μένουμε στην γειτονιά και υποστηρίζουμε τους βιβλιοπώλες της πόλης μας!
Η δημοτική παράταξη "Για την πόλη μας" θέλοντας να τονώσει την τοπική αγορά, προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 10% για τις αγορές σας από τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία.
Η παράταξη μας ξεκινάει δράσεις "Για την πόλη μας" από τώρα. Μένουμε στην γειτονία και υποστηρίζουμε τους ντόπιους βιβλιοπώλες!
Μερικές διευκρινήσεις για το κουπόνι:

•Το κουπόνι εκπτώσεων είναι πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης «Για την πόλη μας» σε συνεργασία με τα τοπικά βιβλιοπωλεία.

•Η δημοτική παράταξη «Για την πόλη μας» δεν λαμβάνει με κανένα τρόπο μέρος στην οικονομική συνδιαλλαγή ανάμεσα στους δημότες και στα βιβλιοπωλεία.

•Η δημοτική παράταξη «Για την πόλη μας» απευθύνθηκε σε όλα τα βιβλιοπωλεία του Δήμου ανεξαιρέτως.

•Το κουπόνι, η συμμετοχή του σε αυτό καθώς και η χρήση του δεν εμπεριέχουν καμιά κομματική ή παραταξιακή χροιά. Αποκλειστικός σκοπός του κουπονιού είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς αφού οι δημότες ψωνίζουν από τον τόπο τους αλλά και η υποστήριξη του οικογενειακού προϋπολογισμού αφού οι δημότες επωφελούνται από έκπτωση που ξεκινάει από 10% αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι μεγαλύτερη.

Τα εκπτωτικά κουπόνια θα διατεθούν στα σχολεία και στις γειτονίες από τους υποψήφιους δημοτικούς μας συμβούλους. Βέβαια εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε το κουπόνι άμεσα, μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας Φιλαδελφείας 2 και Αθηνών.
Καλή σχολική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου