Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Χαμός στην Γενική Συνέλευση Αυλίζας. Το παλάτι του "Μαρίνου"

Στην Αυλίζα πραγματοποιήθηκε προχθές η συνέλευση των κατοίκων (Αυλίζας και Αγίου Αθανασίου) με θέμα την εγκληματικότητα εξαιτίας των τσιγγάνων που αρχίζουν να κατακλύζουν την περιοχή.
Στην ΓΣ παραυρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Φωτιάδης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γρηγοριάδης, Κασσαβός, Ντούρος και Στριφτός, ο διοικητής του ΑΤ Αχαρνών και ο υποδιευθυντής ασφαλείας Δυτικής Αττικής.
Η ΓΣ, ήταν εκρηκτική. Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στο απροχώρητο εξαιτίας της εγκληματικότητας και της ηχορύπανσης από τις καθημερινές εκδηλώσεις που έχουν οι τσιγγάνοι. Διαρκές φεστιβάλ λαικομπουζουκτζίδικης μουσικής στη δια πασών ζούν όσοι μένουν εκεί.
Μίλησε ο πρόεδρος της περιοχής ο Δήμαρχος και οι διευθυντές της αστυνομίας. Η κατάσταση είναι δύσκολο να αναστραφεί. Χρειάζεται πολιτική βούληση καθώς ήταν σαφές ότι ο ένας έριχνε το μπαλάκι στους άλλους.
Οι κάτοικοι πήραν το λόγο και μέσα σε ατμόσφαιρά οργής έριχναν ευθύνες.
Μίλησαν και οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι. Ο καθένς είπε τα δικά του. Σε προεκλογική περίοδο είμαστε και όλοι με το λαό το παίζουν!

Από τα παραλειπόμενα της συνάντησης: ο κ. Πολυμενέας, υποψήφιος του κ. Κασσαβού και πρόεδρος της Χαραυγής, κρυβόταν σε ένα δωμάτιο. Οταν μιλούσε ο κ. Φωτιάδης, έβγαζε το κεφάλι του απέξω... έριχνε μια ατάκα προβοκατόρικη και ξανακρυβόταν. Ντόρος να γίνεται! Στη συνέχεια ο κ. Βασιλόπουλος, υποψήφιος με τον κ. Κασσαβό, επιτέθηκε στον κ. Ντούρο. Φώναζε "εσυ τι έκανες"!
Εμενε εδώ και πριν το Ολυμπιακό Χωριό ο κ. Βασιλόπουλος, όταν ο κ. Ντούρος είχε δημοτικά αξιώματα;
Ο κ. Ντούρος, πρότεινε να μεταφερθούν δημόσιες υπηρεσίες στην Αυλίζα προκειμένου να αναβαθμιστεί, ο κ. Κασσαβός, υπενθύμισε ότι ειναι διαρκώς στο πλευρό του πολίτη, ο κ. Στριφτός είπε ότι οι κάτοικοι έχουν δίκιο σε όλα ενώ ο κ. Γρηγοριάδης πρότεινε να συσταθεί ένας σύλλογος ειδικά για αυτά τα προβλήματα.
Το παλάτι του Μαρίνου
Τέλος, κάποιος ρώτησε που ήταν ο κ. Μουκάνης, αντιδήμαρχος και αθίγγανος!
Και μιας και ο λόγος για τον κ. Μουκάνη δείτε το αφιέρωμα των Nέων και το παλάτι του κ. Μουκάνη: 

Σε λίγες μέρες πάντως θα γίνει Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την εγκληματικότητα!

1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχεεεεεεεε.... να χαιρόμαστε εμείς τις επιλογές συνεργατών σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή