Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Λάσπη ποιότητας στον Σωτ. Ντούρο για να αποπροσανατολιστούν του δημότες των Αχαρνών

Γνωστή τοπική εφημερίδα δεν άντεξε. Ο εκδοτης της προετοίμασε το έδαφος από την προηγούμενη εβδομάδα και στο τελευταίο του φύλλο εκτόξευσε υψηλής ποιότητας λάσπη για τον υποψήφιο Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο.
Τον περιμενε στην γωνια να του επιτεθει σφοδρα μεσω της εφημεριδας του πενήντα μερες πριν την μαχη της 7ης Νοεμβριου.

Φοβουμενος φυσικα την ανοδικη πορεια που παρουσιαζει ο επικεφαλης της παραταξης "Για την πολη μας" μερα με την ημερα, φοβουμενος το ομολογουμενως πολυ ομορφο εκλογικο του κεντρο στο πιο κεντρικο σημειο της πολης, τις αιτιολογμενες δεσμευσεις της παραταξης, τους χαμηλους και ηπιους τονους που κραταει ο Σωτηρης Ντουρος, αποφασισε να βγαλει απο την μυγα ξυγγι προκειμενου να τον αποπροσανατολισει, να δημιουργησει εκνευρισμο στους υποψηφιους του αλλα και να παρασυρει στην λασπολογια τους νεους δημοτες των Αχαρνων. Αυτους που δεν γνωριζουν και θελουν να ενημερωθουν από τα εντυπα και ηλεκτρονικα μεσα.

Μιλαει λοιπον για στρατολογηση υποψηφιων απο τον Σωτηρη Ντουρο και ιδιως νεων, τους οποιους οπως χαρακτηριστκα αναφερει τους "πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες" προκειμενου να τους πεισει να κατεβουν.
Είναι γνωστο πλεον σε ολη την πολη των Αχαρνων πως οι υποψηφιοι της παραταξης «Για την πολη μας» ειναι τουλαχιστον δυο επιπεδα πανω απο τους υποψηφιους των αλλων παραταξεων, επιστημονες με ολη την σημασια της λεξης και γνωστοι επιχειρηματιες. Αρα ο Σωτηρης Ντουρος δεν απευθυνθηκε σε βλακες που ευκολα θα μπορουσε να τους πεισει.

Η συγκεκριμενη εφημεριδα να αναφερουμε πως αναλωθηκε επι τεσσερα χρονια σε πρωτοσελιδα που δυσφημιζαν τον σημερινο Δημαρχο Παναγιωτη Φωτιαδη. Πραγματικα αλλα οσο και τραγικος να ειναι ενας Δημαρχος ή ο πιο αποτυχημενος όπως παρουσιαζεται σιγουρα υπαρχουν κι αλλες ειδησεις που θελουν μαθουν οι πολιτες ενος δημου 150.000 κατοικων. Η συγκεκριμενη εφημεριδα δεν αριθμει παραπανω απο 4-5 σελιδες εβδομαδιαιως με ειδησεις. Μαζι με το εξωφυλλο!

Και μεταξυ μας και ο ιδιος αν σκεφτει αντικειμενικα το βραδυ που θα κοιμηθει το ξερει πως ο Φωτιαδης δεν ηταν ο χειροτερος Δημαρχος. Υπηρχε αλλος χειροτερος απο αυτον...

Οσο για το τυπογραφικο λαθος των Αχαρναϊκων Νεων τι ηθελε δηλαδη; Να μην αναφερθει καθολου ο επικεφαλης Σωτηρης Ντουρος; Αφου η μια δημοσιευση με την αλλη δεν ειχε καμια σχεση...εξαλλου με την ανακοινωση ο υποψηφιος "Για την πολη μας" δεν στραφηκε εναντιον του υποψηφιου Δημαρχου Ι. Κασσαβου αλλα εναντιον αυτων που πρεσβευε; Η ανακοινωση των "Ενεργων Πολιτων" αναφεροταν σε γενικοτητες τονιζοντας πως θα βοηθησει τα νοικοκυρια που επληγησαν απο το σεισμο του '99 και ειναι υπερχρεωμενα στις τραπεζες. Πως θα το κανει αυτο δεν μας ειπε...αυτο δεν αποτελει παραμυθι για τον κοσμο...εδω δεν πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες;

Επισης υποστηριζει πως ο Ντουρος δυσφυμει τις αλλες παραταξεις υποστηριζοντας οτι στις ταξεις τους εχουν ατομα με παραβατικη συμπεριφορα.
Ο Σωτηρης Ντουρος δεν ξερουμε τι λεει και σε ποιους αναφερεται ή αν εχει πει κατι τετοιο ή ακομα τι ειδους παραβατικες συμπεριφορες εννοει.
Παντως είναι βεβαιο πως υποψηφιος γνωστος που κατερχεται σε αυτες τις εκλογες και ζηταει την ψηφο των δημοτων οφειλει σε δημοσιο ταμειο αρκετες χιλιαδες ευρω...επισης δεν μπαινει στον κοπο να προβει σε ρυθμισεις των χρεων του οσες κι αν εχουν βγει.... επισης ακομα και τωρα τελει την δραστηριοτητα του χωρις την απαιτουμενη αδεια….αν αυτο δεν ειναι παραβατικη συμπεριφορα τοτε πιο είναι;
Ο επικεφαλης της παραταξης του το γνωριζει αλλα μπρος τους ψηφους τι ειν’ τα χρεη;

Είναι βεβαιο πως στις δημοτικες εκλογες παιζονται πολλα και βρωμικα παιχνιδια. Ταζονται πολλα και μοιραζονται πολλα…και για μερικους είναι πολύ δυσκολο να μεινουν χωρις «ψωμακι» για αλλα τεσσερα χρονια!!

Ας κοιταξουν λοιπον ολοι όχι τι τους συμφερει προσωπικα αλλα τι είναι καλο για τον τοπο και αυτό να πρωωθουν μεσω των εφημεριδων τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου