Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΕΒΑ για τον εμπαιγμό των εμπορικών επιχειρήσεων από την δημοτική αρχή

Σ.Ε.Β.Α.
Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών
Σωκράτους 303, Αχαρναί, Τ.Κ. 13674, Τηλ. 6937 898200 Fax. 210 2440517
Α.Φ.Μ. 999900807 Αριθμός Πρωτοδικείου Αθηνών 1407-75
E-mail:
sebaharnon@yahoo.gr
Αχαρνές 4-12-2010
Αρ. Πρωτοκόλλου 416

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του ΣΕΒΑ καταγγέλλει στους συναδέλφους την δημοτική αρχή με τις ευλογίες του οργανισμού εργατικής κατοικίας για  την απαξίωση και τον εμπαιγμό των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας, χαρίζοντας έκταση 40 στρεμμάτων για να στηθεί εμπορική δραστηριότητα (BAZAAR)  σε χώρο του ολυμπιακού χωριού για τις ημέρες των Χριστουγέννων από ιδιωτική εταιρία που δραστηριοποιείτε στο στεγασμένο με τέντα λιανικό εμπόριο. Απαξιώνοντας τις ανάγκες των καταστημάτων της πόλης μας όταν τους έχουν πνίξει τα χρέη στην εφορία-ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΟΑΕΕ και την περαίωση και όταν ο τζίρος μειώνετε καθημερινά , περιμένοντας τις εορταστικές ημέρες για να δουλέψουν λίγο, έρχονται με τις πιο συνωμοτικές και παράνομες μεθοδεύσεις και ανοίγουν τον δρόμο για την εμπορική εκμετάλλευση της διεθνούς ζώνης στο ολυμπιακό χωριό από μεγάλες επιχειρήσεις και πολυκαταστήματα.
Για ακόμα μια φορά μετά το Βατοπαίδι περιουσία του ολυμπιακού χωριού «δωρίζετε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες για ιδιωτική εκμετάλλευση.

Θεωρούμε ότι η αγορά της πόλης μας  έχει ανάγκη από έμπρακτες πρακτικές και ανακοινώσεις περί συμπάθειας δεν αρκούν. Και φυσικά δεν αρκούν λαμπάκια που όμορφα αναβοσβήνουν για την δημιουργία εορταστικού περιεχομένου κεντρική αγορά στον δήμο μας.
Θεωρούμε πως δεν υπάρχουν μεσσίες για να σώσουν τις μικρές επιχειρήσεις που απειλούνται με λουκέτο.

Καλούμε τους συναδέλφους καταστηματάρχες να πιστέψουν στην δύναμη τους και οργανωμένα μέσα από τον  ΣΕΒΑ συλλογικά καθολικά να διεκδικήσουμε πολιτικές προς όφελος μας. 

Το Δ.Σ. του ΣΕΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου