Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Βράβευση του νέου Δημάρχου κ. Σωτήρη Ντούρου από την Ομοσπονδία Ταεκβοντο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βραβεύθηκε ο Σωτήρης Ντούρος

Η Ομοσπονδία βράβευσε το νέο Δήμαρχο της πόλης μας Σωτήρη Ντούρο για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα. Εκ μέρους του Δημάρχου που απουσίαζε στο εξωτερικό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, παρέλαβε την...
 τιμητική πλακέτα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρύσανθος Κόνταρης. Ο κ. Κόνταρης μετέφερε στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας τις ευχαριστίες του Δημάρχου για την τιμητική διάκριση και πρόσθεσε: «Οι Αχαρνές είναι ένας τόπος φιλόξενος για τέτοιες εκδηλώσεις που προάγουν το «ευ αγωνίζεσθαι». Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και σε εσάς για την άψογη διοργάνωση».
Στους αγώνες παρευρέθησαν και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Φυτάς και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος. Με την ευκαιρία των αγώνων, οι εκπρόσωποι της νέας Δημοτικής Αρχής είχαν συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου «Φοίβος» με αντικείμενο την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού. 

2 σχόλια:

  1. γελοία πράγματα ακόμα δεν ανάλαβε αμάν αυτό το λιβανιστήρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να έκανε ρε παιδιά! να μην το πάρει; Προφανώς ήταν αψυχολόγητη κίνηση αλλά αυτό ειναι το λιγότερο! Να ευχηθούμε τα καλύτερα γιατί αυτό έχει σημασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή