Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Επιβεβαιωση του Μενιδιατικου Βηματος στην απαραδεκτη σταση Πολυμενεα

Πρωτο το Μενιδιατικο Βημα ανεφερε για την απαραδεκτη σταση του υποψηφιου δημοτικου συμβουλου του κ. Κασσαβου, κου Παναγιωτη Πολυμενεα γεγονος που επιβεβαιωνεται απο το δελτιου τυπου της παραταξης "Για την πολη μας" με υποψηφιο Δημαρχο κο Σωτηρη Ντουρο.
Αναλυτικα το δελτιο τυπου:

Την Δευτέρα 12/07/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» του Σωτήρη Ντούρου με το Δ.Σ του συλλόγου Χαραυγής παρουσία κατοίκων της περιοχής.
Ο Σωτήρης Ντούρος, ενημερωμένος για τα προβλήματα της περιοχής, μαζί με το επιτελείο του, το οποίο αποτελείται από επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων (μηχανικοί, περιβαλλοντολόγοι, οικονομολόγοι κ.λπ), είχε ετοιμάσει παρουσίαση με οπτικοακουστικά μέσα, ώστε να ενημερώσει στους κατοίκους για τις λύσεις που προτείνει η παράταξη «Για την Πόλη μας» για τα προβλήματα της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Παναγιώτης Πολυμενέας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη του κ. Γιάννη Κασσαβού, απαγόρευσε την παρουσίαση, με την αιτιολογία ότι δεν επιτρέπεται τέτοια διαδικασία από το καταστατικό του συλλόγου. Αναρωτιόμαστε τι ακριβώς δεν επιτρέπει το καταστατικό, την παρουσίαση λύσεων στα προβλήματα της περιοχής;
Παρά τα προβλήματα, η συζήτηση και η παρουσίαση των λύσεων έστω και με αντιξοότητες, συνεχίστηκε χάρη στην ψυχραιμία του Σωτήρη Ντούρου αλλά και χάρη στο ενδιαφέρον των κατοίκων.
Ο Σωτήρης Ντούρος τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η αδιαφορία των Δημοτικών αρχών και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να έρθουμε ακόμα και σε ρήξη με την κεντρική εξουσία για να διεκδικήσουμε όσα αξίζει η πόλη των Αχαρνών.
Τελειώνοντας, κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής, να επισκεφτούν τα γραφεία της παράταξης, ώστε να ενημερωθούν για τις λύσεις που είχε ετοιμάσει η δημοτική παράταξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ."

Σχολιο: Το Μενιδιατικο Βημα θα αναφερει τα κακως κειμενα που θα βαζει στο στοχαστρο οπουδηποτε κι αν ανηκουν αυτα, οπουδηποτε κι αν προερχονται...Με τη σταση του αυτη ο κος Πολυμενεας απαγορευσε σε μια παραταξη να παρουσιασει μια πιθανως αξιολογη προταση την οποια θα εβλεπαν οι συγκεντρωμενοι καθως θα παρουσιαζοταν με προτζεκτορα..
Εμεις θα πουμε στον κο Πολυμενεα και σε τετοιου ειδους συμπεριφορες "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου