Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Με παρατραγουδα η επισημη δεξιωση του Μητροπολιτη

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ… ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Τα παρατράγουδα, ωστόσο, από την υποδοχή του Μητροπολίτη Αθηναγόρα δεν έλειψαν! Πολλά ήταν τα «δύσκολα» σημεία που σχολιάστηκαν αρνητικά από τους πολίτες.
Καταρχήν η μη ύπαρξη Γριζοφορεμένων κοριτσιών προκάλεσε δυσάρεστες εντυπώσεις από τους δημότες. Έπειτα η όχι και τόσο καλή παρουσίαση που είχε αναλάβει ένας αγνώστων λοιπών στοιχείων κύριος, ο οποίος τόνισε την παρουσία διαφόρων Μέσων Ενημέρωσης, πλην των Τοπικών, που στην πραγματικότητα είναι αυτά που βγάζουν όλη την… λάντζα!
Η μετάβαση στο Μουσείο την στιγμή που τα χορευτικά βρισκόντουσαν επί σκηνής και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό ήταν μία επίσης άσχημη στιγμή, για την οποία φυσικά και δεν έφταιγε ο Μητροπολίτης. Εννοείτε πως η επίσκεψη στο Μουσείο της ΙΛΕΑ ήταν απαραίτητη, είτε αφού τελείωναν τα χορευτικά, όμως, είτε πριν ξεκινήσουν.
Τα παρατράγουδα, ωστόσο, συνεχίστηκαν και στην δεξίωση όπου παρέθεσε ο Δήμος Αχαρνών στην Αίθουσα Δεξιώσεων Έπαυλης, στην Λ. Πάρνηθος. Πολλοί επίσημοι οι οποίοι αποδείχτηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα επιθυμητοί δεν βρήκαν τραπέζι να καθίσουν παρότι είχαν καλεστεί… για τα μάτια του κόσμου όπως φάνηκε και παρά τα αρκετά άδεια καθίσματα! Ένας από αυτούς ήταν ο πρώην Δήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Για την πόλης μας» Σωτήρης Ντούρος, στον οποίο η συμπεριφορά των διοργανωτών ήταν αν μη τι άλλο απαράδεκτη και κατακριτέα.
Εμείς αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να έχουν θέση στην δεξίωση απλοί υπάλληλοι του Δήμου και όχι εκλεγμένοι… Κατά τη διάρκεια του επισήμου δείπνου που παρέθεσε ο δήμος Αχαρνών, ο δήμαρχος Παναγιώτης Φωτιάδης προσέφερε στον Μητροπολίτη Αθηναγόρα ειδική αναμνηστική πλακέτα με το σήμα της πόλης, ενώ αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν , επίσης, στον Μητροπολίτη Νιγηρίας Αλέξανδρο, στον Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομο, στον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως και τον συντονιστή των γραφείων τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Συνόδου, Χάρη Κονιδάρη, στον Δήμαρχο Θρακομακεδόνων Θέμη Οικονόμου, στον εκπρόσωπο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιώργο Λέκκας, στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής επιτροπής δορυφορικών οργανισμών Χριστόδουλο Πρωτοπαππά καθώς και στον διοικητή της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής .
πηγη: http:://http.acharnorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου